Cum te vinzi în blogosferă

Firma vinde produsul. Este o chestiune ştiută poate de când lumea, valabilă inclusiv în lumea blogerilor. La ce credeţi că s-a gândit Adrian Năstase când şi-a tras blog? Păi nu v-am spus mai devreme că firma vinde blogul. Atenţie, citez:
«Cititorii mei sunt mai inteligenţi decât cititorii altora».
«Adrian Năstase. Ministru. Prim-ministru. Blogger.»
Şi-ncă una :  « Blog cu acord intelectual. Conţinut implicit!”

Colegul de partid, Mazăre, Radu Mazăre optează, pare-se spre o variantă mai pe şleau: «Blogul lu’ Mazăre» – aşa se cheamă –  te întâmpină cu un îndemn curajos…Fii cu ochii pe mine ! Mă mir, că de obicei politicienii (şi mai ales primarii) preferă să nu fie chiar la vedere.

Blogerul Vadim Tudor, scrie despre el la persoana a treia (normal, poentru că se pare că nu-l scrie el), la fel şi primarul sectorului I, Andrei Chiliman, dar după două propoziţii revine la normal (pardon, la persoana I) şi personifică Bucureştiul, iar Cozmin Guşă scrie cu k de la kilogram: «ka să rămână konsemnat».

Parcă prea multă politică. Numai că dacă fugi de politică, dai de vedete. Asta e. Dar parcă tot e mai bună o vedetă decât un politician cugetator. Aşa că am ales-o pe Andreea Raicu.
Ei bine, pentru cei care nu au avut curiozitatea să o viziteze pe Andreea pe blogul său, aflaţi că vedeta nu e doar un om de televiziune, ci şi o mare cugetătoare.  La categoria „gânduri” veţi găsi fraze de genul „Viaţa noastră e conectată la internet şi uşor uşor vom ajunge să trăim numai prin asta”. Sau: «În liceu mergeam cu autobuzul la şcoală. Obişnuiam să mă uit la oamenii de lângă mine, să-i privesc, să le analizez expresiile, să le observ gesturile, zâmbetele…din păcate, cei mai mulţi aveau privirile triste, lipsite de orice urmă de bucurie. Acum fac acelaşi lucru, dar din maşina mea”.
Profund.Uluitor ! MegaStar! Până data viitoare, rogu-vă, dacă sunteţi pietoni şi vedeţi o femeie care vă studiază din maşina ei, trageţi un zâmbet şi grăbiţi pasul!

Reclame

0 Responses to “Cum te vinzi în blogosferă”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,625 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: