De veghe-n lanul de blogară

Fără îndoială, susţine Alexandru Olaru, blog-trotter-ul de la România Împreună, pata de culoare a blogosferei este vedeta TV „KOne” Cabral. Poveştirile lui sunt din cele mai întrăzneţe, iar devotamentul pe care îl arată faţă de mouse şi tastatură nu poate fi decât de apreciat. Cabral scrie de cum se trezeşte (şi vă spun, omul e destul de matinal), scrie la prânz, după-amiaza, seara… Scrie aşadar ca un apucat, dar oare ştie mereu ce scrie ?
Pe la cinci dimineţa, ne povesteşte Cabral – nouă şi bufniţelor care au acces la Internet şi sunt treze la ora respectivă – ne povesteşte aşadar că nu mai are nici cafea, nici zahăr (o adevarată dramă), că a dormit prost, că-l doare gâtul şi că are la fel de mult chef să fie treaz ca o… „clismă cu oţet”.
Aşa o fi protocolul matinal pe alte meleaguri, cine ştie….sau o fi doar o metaforă mai somnoroasă decât Cabral… Tot ce se poate. Dar cum rămâne cu deznodământul întregii poveştiri? Ei bine, cine se trezeşte atât de dimineaţă… nu prea are unde să ajungă… dar ca să fiţi şi voi siguri… aruncaţi o privire pe cabral.ro şi minunaţi-vă !
Mai departe: în gura blog-trotterului rea intră astăzi şi Florin Grozea. Pentru cei ce nu-l cunosc, este acel băiat-treime de HiQ. Totul va fi bineee… Mâinile în aer şi strigă cu mineee !!!… Şi ce are de comunicat Florin? Că atunci când se va însura, o va face „cu cea mai frumoasă şi mai cuminte fată din lume”. Mai jos, restul cugetării: „toate miresele sunt frumoase şi cuminţi”. Eeh, şi atunci? Păi atunci, Florine ai să ramâi burlac, şi ai să te uiţi la mirese cum se uită măgarul din poveste la mâncare şi apă. Na, ca să vezi HiQ!
Oricât s-ar bate însă Cabral cu Florin Grozea pentru locul 1 în ediţia de astăzi, marele premiu merge la iniţiatorul unei petiţii pe site-ul petitieonline.ro. Domnul în cauză, care din motive necunoscute nu-şi semnează petiţia, propune poporului român să ia frâiele căruţei odată pentru totdeauna şi să-şi numească aleşii pentru un an, că şi-aşa fac treabă doar în campaniile electorale.
Deocamdată, omul nu are cu ce se mândri. Nimeni nu i-a semnat petiţia. Dar cine ştie? O semnătură azi, una mâine şi o sa ne trezim că ocupaţia de bază a românului va fi Votarea.

Reclame

0 Responses to “De veghe-n lanul de blogară”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,632 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: