James Bond, reloaded

Mister Gadget – Daniel Tudorache, deconspirat pe blogul romaniaimpreuna.wordpress.com încă de săptămâna trecută – se visează încă agent MI 6 şi tot aruncă pe piaţă (vezi Doamne, aparent dezinteresat), tot felul de informaţii din lista de ingrediente a unui 007 în devenire. Zice el cam aşa:
Ce poate fi mai util întro zi însorită la o plimbare cu escală la un pahar de bere sau de suc pe o terasă decât ochelarii de soare? Maşina ? Câinele sau ochelarii de soare? Optez pentru ultimul lucru deoarece este un lucru mic, important pentru sănătate şi care ne mai oferă şi o notă aparte pe stradă. Dar ce-ar fi să ieşi din casă cu o pereche de ochelari care mai şi cântă? Mm? Sau înregistrează. Sau pur şi simplu este stick-ul de memorie de care ai nevoie. Iată că printr-o banală pereche de ochelari de soare te faci frate cu James Bond. Asta că tot l-am pomenit şi săptămana trecută. Pentru 250 de lei noi ai o pereche de ochelari de soare cu o capacitate de 256 sau 512 Mb , un mp3 player, un memory stick, sau un reportofon cu care poţi să-ţi înregistrezi prietenii la terasă şi să-i pui în penibila situaţie de a se recunoaşte ulterior. Rămânând în domeniul farselor ce aţi spune dacă v-aţi face operator de imagine peste noapte? Şi nu orice fel de operator ci unul special, de investigaţii. Mergeţi la o petrecere sau pur şi simplu la o întâlnire si vreţi să filmaţi evenimentul. Mulţi dintre noi devenim serioşi când vedem o cameră de luat vederi sau un aparat de fotografiat. Pentru a evita aceste situaţii te poţi echipa cu un accesoriu pe cât de mic pe atât de deştept. De fapt un întreg sistem de înregistrare audio-video ascuns într-un – şi acum chiar că te faci frate cu James Bond, dar nu de cruce ci de – Nasture. Tot ce ai de facut este să îţi pui recorderul în buzunar, să ascunzi firul şi să iţi pui nasturele la camaşă. Apoi apeşi „Record”. Sistemul are 128 Mb (de) memorie internă dar o poţi mări cu un memory card SD sau MMC. Poate înregistra sau reda toate tipurile de filme în format MP4 sau în formatul audio MP3. Ca totul să semene a film poliţist primeşti în pachet încă 10 nasturi pentru camaşă identici cu cel supradotat, înzestraţi însă doar cu funcţie de nasturi. Dar, pentru că distracţia costa, în bugetul dumneavoastră va fi o gaură ceva mai mare decât o gaică: 850 de lei.

Anunțuri

0 Responses to “James Bond, reloaded”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,556 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: