Blog me, baby

Una dintre cele mai consecvente bloggeritze este nimeni alta decât Elena Udrea, poreclită de gurile rele şi Blonda de la Drept. Elena Udrea are cam un an de când dă cu subsemnatul pe veveve, lucru care nu poate decât să-i aducă felicitări.
Fireşte, un an reprezintă un timp îndelungat, mai ales de când «iarna nu-i ca vara», cum ar spune unul dintre mentorii dumneaei. Mult timp pentru multe frământări…De fapt, ai zice că într-un an, doamna Udrea a avut timp să-şi verse tot năduful… Dar, dar… În ultimul post pe blog, Elena Udrea se plânge de ipocrizia unora… cică nu-i nici laie…, nici bălaie…Cum domnule, nu-i lua nimeni apărarea când se înfăţişa cu unghiile lungi si decolteu ? Şi dacă toţi o acuzau atunci, de ce nu se opresc acum, când a demonstrat că ştie şi să gătească, şi să împletească fulare, şi să facă politichie?
Spune Elena Udrea pe blog, citez: «Nu i-am văzut vreodată luându-mi apărarea pentru că am refuzat tiparele, pentru că am vrut să rămân o femeie elegantă, modernă, blondă şi să fac si politică în acelaşi timp.” Citat închis.
Finalul postului e de-a dreptul melodramatic, iar citez: „Dar totuşi, câtă ipocrizie!” iar am încheiat citatul, semn că aşa-zisele răutăcisme ale chiţibuşarilor o afectează pe eleganta, moderna, blonda politiciană. Cât despre motto-ul blogului, „Omnia mea mecum porto” – „Port toate ale mele cu mine”, aş zice că lasă loc de alte interpretări.

Mai departe, o fiţă a vedetelor autohtone: Cum scrisul pe blog nu e cea mai la îndemană îndeletnicire, sau scrisul in general, multe staruri de pe la noi preferă să-şi facă profiluri pe site-uri de genul Hi Five.
“Ceau! Sunt Maria şi abia aştept să ne cunoaştem mai bine!” «Smiley, cel mai super tip din România », « Eşti frumos, cel mai super, dar şi fiţos » « Anda Adam, îmi plac şoldurile tale » Şi lista poate continua… Mda, ce să-ţi spun ! Mai bine o poză şi un comentariu cel mai super dăcât o cugetare adâncă zămislită dă la bordul dă la un laptop dă ultimă generaţie.

Nu putea lipsi din rubrica de astăzi Petiţia Zilei. Am selectat două petiţii, aşa că vă las pe dvs. să alegeţi un câştigător. Prima, semnată de vreo 3400 de antrenori (tot românu’ se pricepe la fotbal) îi este adresată Federaţiei Române de Fotbal. Semnatarii cer nici mai mult nici mai puţin decât demisia lui Victor Piturcă. O iniţiativă întrăzneaţă, dar, dacă mi-e cu pardon, dragi reclamanţi, aţi gresit destinatarul. Sau poate îşi dă Federaţia demisia în numele antrenorului. Oricum ar cădea zarul, ar fi de bine.

A doua petiţie semnată tot de vreo 3000 de cetăţeni, este adresată poporului român şi cere legalizarea consumului de canabis, sub pretextul că unul din patru bucureşteni ar consuma acest drog, povesteşte Blog-trotter-ul România Împreună Alexandru Olaru.

Păi în virtutea acestui fapt, de ce n-ar cere domnii blogeraşi şi legalizarea corupţiei, că tot suntem deasupra Bulgariei? Mă rog, dacă e să fim corecţi, se cheamă că suntem sub ! Locul doi în topul corupţiei… Nu-i de colo…

0 Răspunsuri to “Blog me, baby”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un comentariu




Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 90.642 vizitatori