Pe cine mai susţinem

În sfârşit un cetăţean cu spirit civic. Sătul de apostrofările colegilor de trafic care nu înţeleg că dacă e verde nu e musai să intri în intersecţie dacă rişti să o blochezi, un şofer bucureştean şi-a lipit un autocolant pe dosul maşinii cu mesajul “Eu nu blochez intersecţia”; ba şi-a mai făcut şi site! Pe www.eunublochezintersectia.ro omul explică de ce şi-a lipit stickerul, îi îndeamnă şi pe alţii să facă la fel şi cere sprijin, citez: “Nu faci reclamă. Transmiţi un mesaj de bun simţ, conducătorului auto din spate; adică: nu intru în intersecţie dacă nu o pot traversa. Caut firme de print care să producă materiale pentru această campanie şi care eventual să le şi distribuie pentru a preveni transformarea oraşelor într-un Babilon, aşa cum este momentan Bucurestiul…” am încheiat citatul. În semn de solidaritate cu iniţiativa de bun simţ a respectivului cetăţean ne băgăm şi noi să-i susţinem campanie măcar printr-un un link şi sperăm s-o mai facă şi alţii.
www.eunublochezintersectia.ro – un semn de civilizaţie într-o lume care nu mai are răbdare cu ea însăşi, un gest simplu al unui om simplu care încearcă să facă ceea ce ar trebui să facem fiecare dintre noi şi/sau împreună: ceva. Orice!

Anunțuri

1 Response to “Pe cine mai susţinem”


  1. 1 ene Octombrie 2, 2008 la 15:41

    asa este nu doresc sa o blochez


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,556 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: