Poftiţi la ghiveciul electronic!

De la a Blog-trotter-ul de serviciu, Alexandru Olaru, Bonjour’d’oui ! Avem astăzi specialitatea casei…ghiveci de bloguri! Reţeta? Se ia la tocat un blog cu nume…. Şi cum expresia «găina bătrână face supa bună» se potriveşte şi aici, pot spune «că blogul lui iliescu» ar face «ghiveciul bun».
Presăraţi aşadar un ioniliescu.wordpress.com şi citiţi cu atenţie reflecţiile duminicale 1 si 2.
Cred că e greu pentru un om obişnuit ca duminica, să se aşeze la calculator şi să înceapă să reflecteze. Dar pentru Ion Iliescu, pare-se că nimic în lume nu e peste puterile domniei sale. Sper să nu-i fie cu supărare, dar poate că într-o zi o să-l vedem şi cu o şapcă întoarsă sau cu un Ipod în urechi. Dar să revin la Reflecţiile Rutiere… ăăă… duminicale ale bloggerului Ion Iliescu. S-ar părea că vizita în China l-a făcut să vadă cu alţi ochi drumul pe care l-a apucat omenirea. De fapt, povesteşte din surse bine documentate politicianul, 2008 este primul an în care la nivel global populaţia urbană o depăşeşte pe cea rurală. Ei bine, asta da temă de reflecţie ! Cu toată sinceritatea! Odată ce ghiveciul de bloguri începe să prindă gust, lăsati-l la foc mocnit şi adăugaţi şi o petiţie-două online. Vă spuneam şi în ediţia trecută că multe dintre aceste petiţii adresate în general boborului român exprimă dorinţe mai fierbinţi decât «banala» stradă prost luminată sau « neînsemnatele» gropi în asfalt. Fanii «ciocolatei făcută în Alpi» cer astfel insistent reangajarea marmotei din reclamă.. Pasămite, din cauza, încă neelucidată, a dispariţiei marmotei să nu mai fie ciocolată învelită în staniol ?
Dar să nu sar de la ghiveci la ciocolată!
Un sceptic semnează o petiţie prin care cere ca durata unei căsătorii să fie pe perioadă determinată: citez „Propun o lege prin care să te poţi căsători pe o durată determinată (3 luni spre exemplu) cu posibilitatea prelungirii contractului, asemenea celui de la angajare.Cred că foarte multe persoane ar fi încântate”, spune peţitorul…, ăăă… petiţionarul.
Propunerea nu a avut mare trecere, dar să nu-l descurajăm pe om. Că doar speranţa moare ultima!
Sper să gustaţi din plin ghiveciul de astăzi şi..dacă mai aveţi poftă, să adaugaţi după gust si ceva comentarii pe blogul nostru.

Reclame

0 Responses to “Poftiţi la ghiveciul electronic!”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,623 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: