Duios filosoful şuta

Grea viaţa de român! Dar şi mai grea cea de fotbalist! O dovedeşte nimeni altul decât Adrian Mutu, care multă vreme a trebuit să se împartă între Dostoievski, mingea de fotbal, fani, fane şi… alte tentaţii lumeşti. Mai nou, fotbalistul şi-a propus să o facă lată rău de tot şi şi-a «deschis» un magazin de haine şi un blog.
Noi nu ne ocupăm de ţoale, dar salutăm iniţiativa sportivului de a-şi da cu subsemnatul pe www.adrianmutu.com. Dar gata ! Ce-i prea mult strică. L-am lăudat, ajunge! Să nu dea-n sughiţ! Că tare n-aş vrea s-o facă în faţa Franţei cum a sughiţat ca buffon-ul la europenalty. Incep direct cu criticile şi zic aşa : dacă începi o treabă, du-o la bun sfârşit!
Adrian Mutu nu prea are cu ce se lăuda la capitolul activitate pe blog. Bine măcar că ultimul post publicat e de pe la începutul lunii octombrie. «Ce înseamnă naţionala pentru mine ?» se întreabă el retoric. Poate fi şi aici o influenţă din literatura universală, asta cu retorica… Cine ştie ?
Răspunsul şi-l dă, cum evidenţiam mai sus, tot Adi Mutu. Adi Mutu în dialog cu Adi Mutu: «Naţionala este visul oricărui jucător de fotbal». De acord. Foarte frumos. Concluzia : «Cred că echipa naţională merită mai mult respect». De acord şi cu asta, dar din partea cui ? Poate de la lituanieni, care de acum sigur ne tratează de sus.
Tot la Adi Mutu, veţi avea parte şi de un sondaj de opinie: “Credeti că naţionala va juca mai bine după europene? » Aha, deci care va să zică jocul scârţâie, o recunoaşte şi Adi. Cât despre răspuns, BINE se scrie cu icius ?
Nu părăsesc lumea fotbalului, pentru că oriunde dau click ceva tot aduce în prim-plan acest sport. Şi cum românul este suflet mare, un petiţionar s-a şi grăbit să ceară susţinere pentru arbitrul Sebastian Colţescu. Gestul este unul frumos, care îşi merită singura semnătura adunată până acum. Dacă arbitrul Colţescu promite că va fi mai atent la mâinile pe minge din careu, promit şi eu să-i dau o mână de ajutor şi să semnez respectiva petiţie. Pe minus astăzi sunt suporterii stelei care i-au trimis o jalbă preşedintelui UEFA prin care solicită ca celelalte echipe româneşti să nu mai fie lăsate în cupele europene, deoarece doar Steaua ţine steagul sus. Eh ! Ăsta da fair-play !

Reclame

0 Responses to “Duios filosoful şuta”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,625 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: