Gigi goes global

Bomba blogosferei a fost detonată săptămâna trecută, când, pe nepusă masă, s-a născut blogul lui Gigi Becali. Încă nu e clar dacă povestea e cusută cu aţă albă sau dacă, pardon, blogul e o dumă creată de un glumeţ, însă cu certitudine, lucrurile se mişcă pe noul… «glob» pe care îl are mai nou în dotare Cel de la Palat. Primul post, care a înregistrat mai multe vizite decât meciul Steaua- Bayern Munchen spectatori, a purtat, fără doar şi poate, pecetea omului cu stea în frunte, cum îi place latifundiarului să se recomande uneori: (citez) « Mi-am tras blog hahalerelor ! », îşi anunţă cu surle şi trâmbiţe poporenii contemporanul Becali. Primul text publicat, prima perlă, primele probleme : hahalerele au fost pe fază şi l-au taxat pe cel mai bogat şi… « modest » miliardar român. Aşa că, după câteva ore, tonul s-a mai domolit şi titlul s-a schimbat într-un banal « Bine v-am găsit ! » Mai departe, Gigi sau George, mărturiseşte că nu prea e prieten cu tastele şi calculatoru’, dar că e dispus să-şi calce pe inimă şi să comunice şi aşa cu admiratorii săi.
Acum, strict legat de fapte, eu trag concluzia că pe patronul Stelei l-au învins mult huliţii securişti, din moment ce acum ceva vreme declara că « Globurile astea sunt controlate de securişti ». Poate e greşala mea şi omul are o fixaţie cu bradul de Crăciun. Cine ştie ? Până se clarifică situaţia însă, îi urez succes la globărit sau bloggerit, cum o vrea, şi îl mai aşteptăm pe la noi prin revistă.
Titlul de new entry se împarte săptămâna aceasta între Blogul lui Becali şi al celor care scriu pe el (parcă mai prieteni cu scrisul şi cu limba română) şi blogul fotbalistului de naţională Răzvan Raţ.
Băiatul merită felicitări…cum la Şahtior nu prea mai prinde primul 11, s-a gândit că ar fi bine să-şi mai lărgească orizonturile.
Deocamdată, Răzvan doar ne-a informat, sec, că de acum îl putem găsi pe www, dar sunt convins că în viitor va avea multe de spus… cine ştie… poate după ce începe şi naţionala să joace fotbal, vor incepe şi componenţii ei să aibe « condei ».

Anunțuri

0 Responses to “Gigi goes global”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,355 vizitatori

%d blogeri au apreciat asta: