Ilizibila senzualitate a derbyului lui Boureanu

În sfârşit, după lungi căutări prin blogosferă, am dat peste un blog … senzual. Pesemne vă întrebaţi de ce căutăm taman un astfel de blog. Ei bine, adevărul e că vroiam pur şi simplu să văd cu ochii mei ce are de spus o prezentatoare meteo nonconformistă. Dar să nu vă mai ţin în suspans:
Blogul cu pricina este blogul Simonei Sensual, blondă care atunci când afară e frig pune o eşarfă pe ea să nu răcească.
Poate sunt eu răutăcios, dar textele publicate de Simona pe blog (cele de sub pozele cu un conţinut relativ explicit), parcă grăiesc singure. Să iau spre exemplu un articol intitulat « renunţarea câteodatae bună?” Hai că asta cu « câteodatae » e de înţeles… cu toţii mai adăugăm o literă în plus în grabă. Dar staţi să auziţi mai departe !
Redau textul integral : „de multe ori te gândeşti dacă e bine sau nu să renunţi la ceva în viaţă, dacă poţi să crezi că o să îţi fie mai bine sau poate nu, dacă o să te obişnuieşti cu altceva dacă poţi să treci peste mulţi ani, să crezi că o să ai o viaţă mai frumoasă…totul e relativ…poate greşesc sau nu….aş vrea să-mi daţi sfaturi.”
Ok. Sfaturi deci – Păi am unul singur: se numeşte COERENŢĂ, o noţiune care nu ţine deloc cont de vremea de afară. În rest, mult succes la bloggerit. Că potenţial este, dar e cam neşlefuit!
Mai departe, o altă tânără speranţă a vedeto-blogosferei, pe numele său Boureanu. Cristian Boureanu.
Pe site-ul său, domnul Boreanu anunţă sec ştirile de ultimă oră şi, probabil, de maximă importanţă. Una dintre aceste ştiri mi-a atras atenţia şi l-a propulsat pe domnul deputat în rubrica de astăzi. Citez :
« Cristian Boureanu a participat la meciul de fotbal între comunele Bradu şi Albota”.
Ei, asta da ştire! Dacă sunteţi interesaţi de scor, vă recomand www.boureanu.ro. Aşteptăm şi alte derby-uri…
La final, că tot vorbeam de derby-uri, închei cu o petiţie a conducerii unui ambiţios club de fotbal. Textul vă luminează: (citez)
„Prin această petiţie, Consiliul de Administraţie al A.S. Şoimii Topolog, doreşte să afle părerea suporterilor despre jucătorul legitimat la această echipă, Cosma Ionuţ, jucător pe care Consiliul de Administraţie doreşte să îl excludă din lot pentru viaţa extrasportivă.”
Toţi merităm o a doua şansă, aşa că: Îndurare!!!

0 Răspunsuri to “Ilizibila senzualitate a derbyului lui Boureanu”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un comentariu




Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 90.642 vizitatori