Bloggerim, starletele mele? Bloggerim, Măria Ta!

Să ilustrăm câteva proverbe, scormonind pur şi simplu prin blogosferă ?
“Sunt Adriana Bahmuţeanu. Prietenii mei îmi spun Bahmu şi cred despre mine că sunt mai tare ca viaţa. Ce-i drept, nu-i păcat fiindcă mi-a fost dat să trăiesc într-un an cât alţii în şapte”. Cam aşa îşi începe autoprezentarea doamna Bahmuţeanu, „Bahmu” pe numele ei de scenă, doamnă Prigonită de soţ, şi…mai nou…bloggeriţă convinsă. Ei bine, e interesant cum unii pot trăi ca-n basme un an cât alţii în şapte. Asta, fireşte, presupune şi o mare doză de înţelepciune pe care un astfel de om o acumulează. Aş spune cam de şapte ori mai multă decât media.
Doamna Bahmuţeanu s-a hotărât să împărtăşească din această super-înţelepciune cu cititorii blogului său. Ultimul text publicat e plin de „sentiment” la adresa – aici nu găsesc o caracterizare potrivită – Mihaelei Rădulescu. „Mihaela, m-ai dezamăgit”, îi transmite Bahmu celeilalte vedete tv. E ciudat să vezi ce sfaturi dă o doamnă care şi-a spălat rufele în public de vreo 4-5 divorţuri încoace.
Colega de bloggerit a Adrianei Bahmuţeanu este nimeni alta decât actriţa Alina Plugaru. Le găsiţi pe amândouă la blogurile Libertatea. Oho, şi câtă libertate par să aibă! Plugaru tocmai a pierdut un rol în faţa lui Sexy Brăileanca. O catastrofă. Aşa că s-a gândit să-şi verse toata energia neconsumată pe blog. Blog al cărui motto este „Ia-mă la întrebări”. V-aş reda câteva dintre articolele starletei, dar ne amnedează CNAul. Cum poţi tu să pui tu drept titlu (citez) „Sunt un trofeu pe care puţini îl pot avea!” Doamne iartă-mă, ca doar nu mă duc la vânătoare! Şi dacă tot sunt la calculator, dau un www şi te-am şi găsit! Aşa că – puţină modestie nu strică! Cât despre poze, vorba bunicii mai pudice: dar pune dragă ceva pe tine să nu răceşti!

Chestia asta cu proverbele merge de minune aplicată şi pe petiţii. Cum? Iac-aşa:
Un grup de studenţi, bag de seamă cu ştate vechi pe la restanţe, cere ca secretarele facultăţilor din Bucureşti să fie schimbate din funcţie deoarece „studenţii sunt trataţi ca nişte deţinuti sau ca ultimii oameni şi niciodată nu au timp să vorbească (şi nici măcar nu ştiu să vorbească) civilizat, ele, secretarele, şi ştiu doar: NU, IEŞI AFARĂ, NU AI CITIT PE UŞĂ, FACULTATEA NU E OBLIGATORIE, MAI SUNT 5 MINUTE PÂNĂ ÎNCEPE PROGRAMUL CU PUBLICUL;” etc.
Off..grea viaţa de student prigonit sau exilat pe la secretariat! Cât despre proverb: : Vorba multă, săracia omului!
Fereşte-mă Doamne de secretare, că de copiat copiez şi singur!

Anunțuri

0 Responses to “Bloggerim, starletele mele? Bloggerim, Măria Ta!”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,556 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: