oooof, bloagaaaa meeea

Am scotocit prin www şi am dat de site-urile, să spunem, de mâna a doua. Unele vedete mioritice par să-şi chinuie atât de mult vizitatorii , încât click-urile se transformă în picături chinezeşti pe scăfârlie !
Dacă ar fi să decernez acum corespondentul premiilor Zmeura de au pentru site-urilor, fără doar şi poate l-aş da în primul rând site-ulului unui mustăcios: Nicolae Guţă.
Nu că aş avea mari pretenţii de la spiritul său creator – dar, chiar şi-aşa, să-ţi tragi o poză din profil, care urlă „oooofff, viaţa meeeeaaa” nu prea dă bine. Domnul Guţă încearcă şi el marea cu deştu’ şi, sub sloganul „Dacă vrei muzică bună, Pune mâna şi ne sună, Dacă vrei să-ţi meargă bine, Fă afaceri doar cu mine”, le propune vizitatorilor noutăţile discografice combinate cu oferta unei agenţii imobiliare!
La egalitate cu Nicolae Guţă e un coleg de gen, marele compozitor cu Euro, viziune şi Euroviziune, Umberto Tomassi, cunoscut mai curând drept Costi Ioniţă.
Fostul Valah îşi pune drept temelie pe site prezentarea sa. Nu sunt eu în măsură să-mi dau cu părerea asupra meritelor şi realizărilor, dar, totuşi 13!!!! pagini de text (asta dacă îl transferaţi într-un editor Word) e cam mult. Încă pe atâta şi ceva poze şi ieşea un roman pentru iubitorii genului !
Un alt site care îţi plonjează în orbite şi te abureşte câteva clipe până apuci să-ţi revii este site-ul cântăreţului de muzică uşoară Adrian Enache. Aici, la categoria Fan-Club, puteţi afla mai multe despre Asociaţia Culturală Adrian Enache, care are ca unic scop promovarea artistului.
Dacă tot am trecut de la un gen muzical la altul, le fac pe final o vizită şi iubitoarelor de folclor din trupa Etnic. Aflu că nu mai sunt trei, ci doar două, dar, judecând după titlurile articolelor de pe site şi blog, fetele cu toace şi bundiţe nu se plictisesc. Deeeci:
„Roxana şi Elena, hărţuite de vântul puternic” – Trupa Etnic a fost invitată să susţină un concert la Lunca – Botoşani, pentru a înveseli oamenii prezenţi la “Festivalul harbuzului”, aflat la prima ediţie.Cele două cântăreţe s-au mai dezmortit dansând pe propriile ritmuri etno, dar un vânt nebunatic le-a “hărţuit” neîncetat, ridicându-le fustiţele pe toată durata concertului, oferind astfel publicului imagini inedite cu trupa Etnic. »
V-aş citi şi alte etno-ştiri, dar aştept un festival viitor până să mai intru pe site-ul fetelor. Cine ştie, poate pe la festivalul de mâncat cârnaţi sau pe la festivalul barabulelor sa mai aibe parte spectatorii de asemenea « imagini inedite » şi vizitatorii site-ului de asemenea ştiri !

Reclame

0 Responses to “oooof, bloagaaaa meeea”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,625 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: