Bloggerul român luceşte cu Nicoleta

Cine este bloggerul român? Mulţi au pus această întrebare, însă cel mai complet răspuns a venit prompt de la comunitatea bloggerilor. Iată la ce concluzie au ajuns: Peste 60% dintre bloggerii de la noi sunt bărbaţi, iar vârsta la care cei mai mulţi se hotărăsc să-şi deschidă un jurnal online este între 21 şi 25 de ani. Cel mai fertil an pentru bloggerit a fost 2007. Un blogger serios, mai arată studiul, petrece mai puţin de o oră zilnic în faţa televizorului, însă compensează cu minimum opt ore online.
Constat cât de greu e pentru săracele noastre mondenităţi să întreţină un site sau un blog. Păi e imposibil să stea maximum o oră în faţa televizorului, când ele nu mai ştiu ce să facă să intre în el şi să taie frunze la realizatori cu orele.
Apoi, mai e şi cafeluţa în cafeneaua de fiţe, unde trebuie să fii văzut, fuguţa în pas obosit de paparazzi că deh, tre’ să câştige şi oamenii ăştia o pâine şi vedeta o poză; mai sunt şi şedinţele de cumpărături şi tot aşa.
Cu toate acestea însă, fiecare face ce poate sau ce-i poate capul. De pildă „cea mai sexy vedetă”, Nicoleta Luciu. Asta cu sexy nu e de la noi, se pare că Nicoleta chiar a câştigat la un moment dat titlul onorant de „am cu ce”.
Nicoleta Luciu le închide gura sau le ia ochii fanilor cu două trei poze mai deocheate şi cu un filmuleţ despre tumultuoasa ei viaţa de star. Şi spune ea aşa, în transcrierea: „Cred că prima perioadă frumoasă din viaţa mea a fost în momentul în care am început cursurile de modeling, şiiiii…ăăăă… când am participat la primele castinguri pentruuuu, ăăăă, să spun aşa, ăăă, (pleoscăit, pleoscăit ) ăăă, pentru să stai în public şi să aplauzi la nişte emisiuni. Ţin minte căăă… am avut mari emotii pentru că, ă, trebuia săăă aplauzi tot timpul, să ţipi foarte mult şi să ai reacţii la ce se vorbeşte în platou”. Imediat după ce Nicoleta termină de vorbit – pe această cale îi mulţumesc mult că nu a narat în scris epopeea, urmează, firesc, comentariile :

entuziastul2008 zice: „îmi amintesc de tine. eram colegi de platou. erai cea mai tare la aplauze. erau punctul tău forte. uneori ne şi ardeau pălmutzele .Iţi simţim lipsa. acum nu se mai aplaudă ca pe vremea noastră.”

Bag de seamă că entuziastul 2008 a rămas la vocaţia de aplaudac. Oricum, încă două trei ştiri despre cum se bate Nicoleta Luciu cu lipidele, glucidele şi grăsimile, nişte poze flash şi gata site-ul!
Apar, ce-i drept şi câteva comentarii anemice, care laudă în principal bunătatea vedetei, însă cam atât. Nu ştiu dacă o fi suficient sau nu, dar ştiu că bloguri şi site-uri de vedetă ca cel al Nicoletei Luciu sunt cu duiumul, aşa că… va urma.

Anunțuri

0 Responses to “Bloggerul român luceşte cu Nicoleta”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,556 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: