Postare în note electorale

Zarvă mare pe meleagurile noastre! Campania e în toi. Aia electorală, serioasă şi utilă, nu cele de responsabilizare socială sau mai ştiu eu ce bazaconii, aşa că fiecare dă din coate cum poate şi încearcă să speculeze momentul la maximum. Fireşte, nu am să încep şi eu să vă povestesc despre candidatul din colegiul X. E de ajuns rubrica electorală. Am să vă povestesc însă în cele ce urmează cam ce fac cântăreţii noştri în zilele acestea zbuciumate.
Poate vă imaginaţi că stau liniştiţi şi se pregătesc de sărbători, sau că lucrează la un nou album, sau că se plimbă prin cafenele… Nici o variantă nu e corectă. Sunt ocupaţi – concertează!, o să spuneţi atunci.
Ei bine da, concertează. LA GREU!!! Ocazia e una care se iveşte o dată la patru ani: alegerile. Unii artişti şi-au descoperit harul abia acum şi sunt atât de pasionaţi încât cântă şi de două ori pe zi, trecând practic de la un fular politic la altul. Deh, în noiembrie se poartă fularul !
Urmarea: siteurile şi blogurile lor sunt pline de programe (nu electorale, nici chiar aşa), ci programe ale concertelor pe care le vor susţine .

Trupa Sistem spre exemplu: concerte la gramadă, de la Iaşi la Timişoara şi de la Bucureşti la Suceava.

Nu toţi îşi dau însă arama pe faţă, deşi despre mulţi cântăreţi se cam ştie că dau fuguţa din oraş in orăşel în perioada electorală. Ştiţi cum e, pe timp de campanie se cunsoc adevăraţii fani !

Fani care, pesemne aşteaptă mereu ceva nou de la favoriţii lor şi care trebuie în permanenţă momiţi cu ceva. Altfel cum s-ar explica anunţurile de pe site-ul Dansatorului pentru Ea, Ştefan Bănică ăl’ Junior?

Concert extraordinar de Crăciun
Începand cu data de 15 octombrie 2008, biletele pentru Concertul extraordinar de Crăciun se găsesc acolo şi acolo

Sau

DVD-ul „Concert extraordinar Ştefan Bănică jr live la Sala Palatului” (2004) poate fi cumpărat şi online.

Bine bre, extraordinar o dată, de două ori, dar toate să fie extraordinare??? Ei, dar aşa e când eşti însurat cu Zâna-Surprizelor – totul devine extraordinar!

Anna Lesko, de cealaltă parte, s-a cam prins că muzichia ei nu prea e extraordinară, aşa că s-a reorientat – pentru fanii ei, desigur !

Salut, sunt Anna şi acesta este site-ul meu oficial. Voi fi în contact permanent cu voi pentru a vă spune care sunt noutăţile din viaţa mea şi pentru a cunoaşte şi alte laturi ale personalităţii mele.

Mică Observaţie : laturile astea sunt pentru a fi cunoscute de fani, sau de Anna ? Sunt abstracte ?
Şi că tot pomeneam de abstract, cum intrati pe site, veţi fi momiţi cu picturile artistei :

Picturile mele reprezintă extremele stărilor sufleteşti prin care trec : bucuria şi tristeţea . Nu cred în critica de specialitate.

Păi, ştie critica asta ce ştie de nu crezi în ea. Oricum, mai important e să creadă fanii în artiştii care dau din coate, pensulă, gură, care se cred Elvis şi care, cred ei, sunt mai mereu EXTRAORDINARI !

Anunțuri

0 Responses to “Postare în note electorale”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,556 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: