Câinii mei minte nu are

Dinamo a uitat să câştige de la meciul cu Timişoara şi, pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură (cum spun înţelepţii), norii bahico-manelari s-au abătut deasupra Gropii.
Fireşte, au apărut reacţii şi în blogosferă legate de ce au facut jucătorii petrecăreţi, iar cele mai acide au venit chiar pe blogurile jurnaliştilor sportivi. Neinteresaţi poate de faptul că Torje, Ropotan, Pulhac, Goian şi un mucos de pe la echipa a doua au dat-o cu Steaua la refren, jurnaliştii s-au amuzat şi apoi au criticat explicaţiile pe care le-au dat aceşti jucători profesionişti. Citez de pe blogul lui Daniel Şendre:

Stai, că nu s-a terminat, băieţii merg cu caterinca pînă la extrem! După ce au fost filmaţi făcînd ca toţi dracii pe o melodie dedicată Stelei, “Torjinio”, “Ropo” şi Pulhac, “cei mai câini din cîţi există”, au încercat s-o dreagă. Primul a zis că videoclipul e o făcătura.
Şi mai că l-ai fi crezut pe Torje, dacă nu intra şi Pulhac la învăluire! Ăsta mic a recunoscut că n-a fost o înscenare, dar a stricat-o graţios pe final: “Am cîntat melodia aia IRONIC”, a zis el. Iar Ropo……Oooo, Ropo n-avea cum să fie cel mai fraier! Solo, percuţia! Auzi ce spune: “S-a făcut caterincă, pentru că împreună cu noi mai era un băiat, stelist. Am căutat pe Internet nişte cîntece cu Steaua şi am rîs de melodia lor.

Băieţii ăştia ne cam insultă inteligenţa, continuă ziaristul. De acord, adaug şi eu. Iar concluzia? Concluzia e de aur, din aurul lui Sorinel aka Copilul de Aur: „Pe principiul: Banii mei minte nu are, io plătesc, că am valoare, băieţii o să achite amenda şi GATA! Sunt din nou “câini”.”

Şi dacă tot am zis că lucrurile se potrivesc de minune, iată că şi alţi bloggeri, unii chiar cunoscuţi, scriu fără să vrea monologuri care parcă le sar în apărare fotbaliştilor de care vă vorbeam. Andreaa Raicu zice cu de la ea putere:

Mi-ar plăcea să ştiu câţi oameni reuşesc să trăiască aşa cum simt. Să se lase duşi de stări, să uite de reguli, de comentariile celor din jur, de restricţii. De câte ori nu aţi renunţat la lucrurile pe care voiaţi să le faceţi, opriţi fiind de bariere imaginare, bariere ale societăţii în care trăim? De câte ori nu aţi regretat experienţele netrăite?

Ei bine, dragi fotbalişti, luaţi aminte la ce vă spune Andreea pe blog. Nu de alta, dar poate o faceţi şi mai lată data viitoare ! Că doar n-aţi vrea să vă împiedicaţi de minge sau de câteva reguli-acolo şi să regretaţi manelele. Pardon, experienţele netrăite!

„Trăim cum simţim?” ne mai întreabă Andreea Raicu. Ei bine, noi poate că nu! Dar ei… ei da!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,558 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: