P. De la Pepe şi Prăjiturel. Sau de la puşcărie (cu suspendare).

În blogosferă, vedetele nu au întotdeauna prioritate şi nici nu sunt prea apreciate. Vedetele cam au blogosfera lor, universul acela palpitant şi infinit de prin cluburile cu bambus sau cristale din Bucureşti ori alea obsesive de prin Cluj de pildă. Pe acolo, dacă se nimereşte şi un laptop, poate mai apare şi câte un articol semnat de dive sau divi înawinte de a…hâc…mai…hâc… bwea un succ… Dacă nu, las’ pe mâine…sau poimâine…că e mereu seară de dans, agăţat, siliconat, sau mai ştiu eu ce. E loc şi de filosofii MONDENE, dar când s-o nimeri !
Fiecare la căruţa lui. De acord. Nu stăm noi să le facem program vedetelor cu apucături on line, dar, totuşi: dacă începi o treabă, du-o nenică pân’ la capăt! Trag o ocheadă în puzderia de stele, care mai de care mai sclipitoare şi îl iau drept exemplu pe Pepiţă. Cunoscut de fani drept Pepe.
Cum nu mai ştiu despre el decât că pare a fi fost Zăvorât de soţia lui, caut ceva informaţii pe site. Acolo, un prim mesaj:

Un artist total, un showman, irezistibil, cu talent, Asta e lumea lui.

Tronc Pleosc – Hodoronc Tronc. Mai departe, site-ul e împărţit pe categorii : Despre Mine, Clipuri, Media, Trupa, Muzica.

Vreau, fireşte, să aflu cat mai multe despre artist. Însă – surpriză: biografia e una de tip pliant, adică două trei rânduri trântite în dorul lelii. I-auziţi :

Mă numesc Ionuţ Nicolae Pascu şi sunt născut în Bucureşti, la data de 20 iulie 1979, zodia Rac. Când eram mic, fraţii mei mă alintau cu Bebe, Bebiţă, Pepiţă, Pepe…şi aşa mi-a rămas : Pepe.

Cam atât…

Ay, ay, CARAMBA ! Dar se zice şi că blogul sau site-ul e după chipul şi asemănarea posesorului aşa că şi site-ul oficial al lui Pepe e cam gelat.

Deseori, bloggerii cu experienţă iau în râs vedete precum alde Pepe şi fac tot soiul de topuri. Îndrăznesc însă uneori să mă amuz de clasamentele făcute chiar între ei. Ultimul posesor de jurnal on-line premiat în blogosferă şi apreciat de cei mai mulţi este Prăjiturel. „Să prăjiturim împreună!”, ne îndeamnă dumnealui. 10 pentru originalitate, nenea Prăjiturel. Dar la esenţă ??? Nu, nu esenţa de rom e cea pe care o caut… e altceva, cumva mai profund, de negăsit însă pe blogul său, pe care găsim însă:

Ce e cu ceaţa asta? Oficial nu mai pot, nu mai suport ceaţa, mă deprimă!!!! DA, da; e acolo, putem să o tăiem cu cuţitul. E decembrie. Mereu am senzaţia că dacă a venit Decembrie trebuie să cadă instantaneu şi o pătura masivă de zăpadă. Nu ştiu de ce. Şi cu cât întârzie mai mult venirea zăpezii cu atât sunt mai stresat: în fine problemele făcute de ceaţă sunt urmatoarele:

Accidente rutiere brutale
Intârzierea traficului
Reumatisme
Umezeală continuă
Anularea zborurilor
Depresie generală.

Da, şi nu putem face nimic în direcţia asta, decât să aşteptăm să ningă.

Cheers, o zi buna vă doresc.

Anunțuri

5 Responses to “P. De la Pepe şi Prăjiturel. Sau de la puşcărie (cu suspendare).”


 1. 1 prajiturel Decembrie 13, 2008 la 19:11

  multumesc pentru publicitate. asa vad eu postul dumneavoastra, totusi bine era daca citeati mai mult din ce am scris si ce am facut pe blog!

  Poate nu ati auzit si de seria de conferinet Brands, Blogs and Cookies, organizata cu asociatia studenteasca DaAfaceri din ASE. la aceasta conferinta am ajutat cativa studenti sa se lamureasca in legatura cu cateva asptecte!

 2. 2 romaniaimpreuna Decembrie 13, 2008 la 20:34

  @prajiturel:

  Aşa e blogtrotteru’ ăsta, mai acid, caută noduri în păpurică peste tot. N-ai ce-i face, aşa e cu libertatea de ex(şi im)presie…

 3. 3 prajiturel Decembrie 13, 2008 la 21:27

  ideea e ca, un jurnalist trebuie sa isi verifice mereu sursele. Un jurnalist adevarat mai exact.

 4. 4 blogtrotter Decembrie 16, 2008 la 02:05

  Blogul tau nu e rau…doar ca impresia de care vorbesti mai si vinde..Plus ca nu mereu poti sa ai o zi buna.
  In concluzie, cand o gafezi, o gafezi, iar eu te prind :) Si reciproca e valabila, nu?

 5. 5 blogtrotter Decembrie 16, 2008 la 02:09

  PS: felicitari pentru proiectele tale!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

 • 89,556 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: