Auto-elfarea, marota de Crăciun

E 18 decembrie, se apropie Crăciunul. Ştiţi, nu, Crăciunul e acea perioadă în care inboxul poştei noastre electronice se umple până la refuz de tot felul de felicitări virtuale plictisitoare, care nu trebuie să fie deloc plictisitoare. Anul trecut am primit de la o colegă o vedere care m-a făcut să mă tăvălesc pe jos de râs. Ea, colega adică, plus prietenul şi alţi oameni din gaşca lor erau în repectiva vedere îmbrăcaţi în elfii lui Moş Crăciun şi executau sumar un dans demn de cluburile de house cele mai tari din Bucureşti. Asta în condiţiile în care ei sunt amatori de cu totul şi cu totul altă muzică. M-am conformat şi eu şi m-am dus imediat pe siteul care oferă aşa ceva – elfyourself.com, adică un fel de autoelfează-te punct com. Să creezi o felicitare virtulă e foarte simplu. Mai întâi trebuie să urci pe site o poză, de preferat un portret din faţă. Fotografia se va încărca într-un contur de figură de elf şi trebuie apoi ajustată ca să se potrivească totuşi cât mai bine în acel contur. Veţi putea muta imaginea în cadrul figurii elfiene şi o veţi putea roti, astfel încât să nu arate aiurea unghiul feţei. Adaptarea e superuşoară, există câteva mânere de care puteţi trage, apoi opţiuni de rotire şi mărire, respectiv micşorare a pozei urcate pe site. Odată ce vă place cum arătaţi şi aţi confirmat alegerea, se deschide o pagină de unde vă alegeţi dansul – disco, cherleston, country sau clasic. Gata. Acum puteţi descărca filmuleţul sau îl puteţi include într-un email pe care îl trimiteţi cui vreţi. A, să nu uit. Puteţi să încărcaţi până la cinci poze. Dacă nu încărcaţi decât una singură, nu vă veţi produce singuri pe scenă, ci împreună cu două figuri animate, care nu arată cine ştie ce.

Anunțuri

1 Response to “Auto-elfarea, marota de Crăciun”


  1. 1 nicolae dumitru Decembrie 23, 2008 la 05:24

    i mi pare foarte bine ca sunteti interesati de ce3 mai facem noi, daR EXISTA TOTUSI o problema careia nu i s-a gasit raspuns:Unde se duc mustele iarna?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,556 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: