Becali se retrage, Simona e consensuală

Stelele care cad/Nu pier/Stelele care cad/Se duc pe un alt cer! Aşa zice un cântec al trupei Taxi. În blogosferă, atunci când cade o stea e semn rău: înseamnă că un blogger a divorţat de calculator, iar un domeniu ramâne descoperit. De curând, pare-se, deasupra zonei Pipera din Bucureşti, a căzut o stea. Ca un bolovan s-a prăbuşit şi a luat cu ea în neant şi celebrul georgebecali.ro. Martorii spun că steaua cu pricina ar fi căzut chiar în spatele saivanului proaspăt construit de latifundiar sau multi-pământean.
Reacţiile au apărut imediat, nu neapărat din partea domnului Becali, preocupat în aceste zile cu revenirea la orginile transhumantice şi cu bătătorirea drumului DN…A, ci din partea altor bloggeri.
Daniel Şendre, ale cărui comentarii au fost gustate şi în alte dăţi, vine acum cu un breaking news!

După ce zilele trecute a decis să iasă din viaţa publică, nea Gigi a tras obloanele şi pe blog. Asta înseamnă că BUTONISTA ŞEFĂ e şomeră. Pentru cine nu ştie, ea posta articolele, ea aproba comentariile, ea bana i.p. -urile, ea stabilea blogroll -ul. Pe scurt, ea tăia şi spînzura pe veveve georgebecali punct ro.

Abia acum, la sfârşit de drum pentru globul lui Becali, ne dumirim cam cine e oaia neagră în capul căreia se spărgeau toate comentariile răutăcioase. Concluzia epopeii georgebecali.ro se leaga tot de doamna butonistă:

Cert e că blogul nu mai există. Trebuie să acceptăm ideea şi să facem un efort să mergem mai departe. Să sperăm, totuşi, că BUTONISTA ŞEFĂ a fost suficient de isteaţă, încît să stipuleze o clauză de reziliere în contract.

Nici că se putea zice mai bine! O asteptăm in viitor pe doamna butonista-şefă sa recidiveze pe un alt blog, al unui alt personaj, a cărui stea abia se ridică….

Şi pentru că tot am dat-o cu stelele şi pentru că mai e o aruncătură de băţ până la Crăciun, trag o ocheadă şi pe un alt blog care pare a fi pe ducă. La fel ca si posesoarea lui, care a cam ieşit din lumina reflectoarelor. E vorba de Simona Sensual, al cărei mesaj de intâmpinare: „Bună, sunt Simona Sensual. Dacă eşti curios să afli detalii picante din viaţa mea, urmăreşte-mă!” nu mai atrage foarte multi băgăcioşi.

Ba mai mult, alte două domnişoare s-au trezit că vor să-şi facă ceva publicitate pe spatele (sau pe faţa) blondei-meteo. Citez dintr-un articol apărut in presă:

Ce este în neregulă cu trupa Senzual? S-au lansat mulţumită scandalului cu Simona Sensual, au apărut la nenumărate emisiuni în care s-au certat şi insultat cu blonda deja consacrată. Apoi deodată linişte! Simona Sensual a înţeles că aceste scandaluri nu fac decât publicitate pentru trupa cea nouă aşa că a refuzat să mai intre în dispute cu ele.

De intrat în dispute, Simona SenSSSual nu mai intră! Bravo ei! În schimb, rănită poate de mojiciile din showbizz, simte nevoia să se confeseze pe blog:

Întotdeauna perioada sărbătorilor de iarnă m-a făcut să fiu melancolică, să cad într-o convalescenţă parcă după o boala lungă, intr-o letargie. Decizia de a mă mărita persistă la mine de ceva vreme, recunosc, de o perioadă cam lungă.

Bla bla bla….

Nu credeam vreodată că visul meu de a deveni mireasă a putut să creeze aşa mari probleme în 2008, să fie motivul despărţirii mele de cei care mi-au fost alături, respectiv ziarul Libertatea. Aş vrea ca Moş Crăciun să-mi aducă un sac plin cu „împăcari”, este singurul cadou pe care mi-l doresc.

Comentarii? Ho Ho Ho! Vorba Moşului! în primul rând, ecuaţia asta cu sărbători de iarnă egal convalescenţă egal letargie nu prea merge. Dar te iertăm.

Bloguri vin, bloguri pleacă, important e însă că are balta peşte.

Reclame

3 Responses to “Becali se retrage, Simona e consensuală”


  1. 1 octavdan decembrie 24, 2008 la 19:12

    acum că s a inserat am voie să spun . Intotdeauna am am zis cu privire la becali că mă rog la dumnezeu să nu ajung ca el .bun articol

  2. 2 alexandra decembrie 26, 2008 la 23:15

    Chiar daca este pe langa subiect… am observat ca Simona Sensual nu se afla in topul celor mai influente bloggerite :)


  1. 1 Am un fan la Radio România Actualităţi :) « Nandos Trackback pe ianuarie 26, 2009 la 04:42

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,623 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: