Primiţi cu bloguşoru’?

La sfârşit de an se poartă moda cu retrospectiva. Se tot retrospecteşte, …veşte, …iveşte, sau cum o fi, până se ajunge într-un final izbăvitor la cumpăna dintre ani, vorba poeţilor cu limbă de lemn.
Cu toate acestea insă, o retrospectivă a revistei blogurilor ar ieşi din tiparele plictisitoare tocmai prin faptul că şi eroii din rubrică fac ce fac şi sar rău de tot calul. Atât de rău că pică uneori din şaua inspiraţiei şi, poate din prea mult elan, continuă să încerce mouseul şi tastatura până ne aduc la disperare.
Au tot sărit aşadar calul în ultimele luni politicienii bloggeri, starletele chinuite de amoarele junilor cu banboo la tărtăcuţă, vedetele de sticlă de pe micile ecrane LCD plasmă membrană, fotbaliştii care driblează fotbalul de nu se vede, ba chiar şi bloggerii anonimi prin prăjiturile şi bezelele trântite in wwweu. Nici cantăreţele cu trupuri talentate nu ne-au ocolit, aşa că peisajul e aproape complet. Cine ar putea-o uita de exemplu pe Alinuta interzisă minorilor (ăsta nu e un banc cu Plugaru) cu a sa părere despre sine?
„Sunt un trofeu pe care puţini il pot avea!” motto „Ia-mă la intrebări!”
Sau pe Prâslea cea Voinică, doamna Adriana Bahmuţeanu, care a dat din plici până ne-a buşit râsul?
„Sunt Adriana Bahmuţeanu. Prietenii mei imi spun Bahmu şi cred despre mine că sunt mai tare ca viaţa. Ce-i drept, nu-i păcat pentru ca mi-a fost dat să trăiesc într-un an cât alţii în şapte.”
Ce să mai zic de blogul senzual al Simonei, care, dupa scurte deliberări, a intrat în top 3 la categoria „bloguri profunde”? Câti dintre dvs. aţi reţinut cugetarea pe care Simona Senzual, SiSe sau SiSi daca nu se supără, a rostit-o cu buziţele acelea mici-micuţe şi cu guriţa ei (şi cu picioru’), cugetare care suna cam aşa:

De multe ori te gandeşti dacă e bine sau nu să renunţi la ceva in viaţă, dacă poţi să crezi că o să-ţi fie mai bine sau poate nu, dacă o să te obişnuiesti cu altceva, daca poti să treci peste mulţi ani, să crezi că o să ai o viaţă mai frumoasă… Totul e relativ… Poate greşesc sau nu… Aş vrea să-mi daţi sfaturi!

Nu l-am uitat nici pe K1 Cabral, cu trăirile sale matinale, când, marturisea pe blog, avea la fel de mult chef să fie treaz ca o, citez, „clismă cu oţet”. Nici măcar pe Florin Grozea… Wuhhhh… Mă apuca iar groaza, care a zis cu un sfert de HiQ că atunci când se va însura o va face cu „cu cea mai frumoasă şi mai cuminte fată din lume”. Ca apoi să-şi dea cu barosul in text concluzionând: „Toate miresele sunt frumoase şi cuminţi”
Să nu rasufle uşuraţi cei care nu s-au auzit strigaţi în retrospectivă. Blogtrotterul mai uită, dar nu iartă.

Reclame

0 Responses to “Primiţi cu bloguşoru’?”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,632 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: