Războiul clonelor

Fiica fierarului Fănică face fasole fără foc fiindcă focul face fum. Iar femeia fotbalistului face fasole fără fustă şi flanea fiindcă fusta face faudienţa fmică.
Din ciclul mare e grădina audio-vizualului, Ladies and Gentlemen! We bring you PRO TV NEWS (premiate cu un Emmy apropos) şi o ştire cu Oana Bercaru. Cine …biiip… is Oana? Oana e o fată model, gospodină care ar face-o pe mămicuţa ei mândră că odrasla a crescut şi mai şi trebăluieşte prin bucă (e la modă să scurtezi cuvintele).
Acum, interzis minorilor, fătuca a luat expresia „jos textila” în serios şi s-a gândit să asezoneze ciorba de potroace gătită în faţa camerelor cu o pereche de bikini, o portjartieră, după gust şi cu un sutien. Cu alte cuvinte, să gătească aproape nudă, pentru ca Cip Marica, iubitu’ fotbalist, să vadă că e fată de casă.

Grav în toată povestea e că ora la care a fost difuzat reportajul nu era cea mai potrivită, grav e că abia în momente ca acestea realizăm cam ce ar face unii pentru celebritate şi, în fine, grav e pentru Oana faptul că Marica, după ce s-a accidentat, a avut timp să se uite la teveu. Şi să reacţioneze:

E o exagerare să spui că doi oameni au o relaţie doar pentru că au stat la aceeaşi masă într-un club, alături de alte persoane. Nu am o relaţie cu Oana, a fost o coincidenţă să rezervăm locuri apropiate în clubul respectiv, asta fiindcă avem cunoştinţe comune.

Vezi, dragă Oana? Degeaba găteşti aproape goală, dacă nu mergi până la capăt! Sunt ştiri şi noaptea, aşa că nu e totul pierdut!

Nu plec din grădina populată cu deştepţi şi, nu mai departe de primele tufişuri, asta ca să nu zic boscheţi, dau de doi băieţei scăpaţi din mânuţele tutorilor legali sau din cămăşuţele personalului specializat. Cei doi care au fentat sedativele sunt Şerban Huidu, cârcotaşul care nu ştie să încaseze cârcoteli şi Mircea „Jurnalistul Anului” Badea, idem ca descriere cu primul.
Amândoi, sunt sigur, au uitat care e locul de joacă şi folosesc sticla, respectiv veveveul ca nisip de aruncat în ochii celuilalt.
E război, nenică! Ca în Vaporaşele! Lui Huidu i s-au înecat corăbiile după ce blogul lui Badea i-a luat faţa, ăstalaltu, Mircea Badea, care e ocupat cu traiul în România, s-a găsit să vorbească înainte să gândească şi l-a luat la mişto pe Prim-Cârcotă şi tot aşa.
Pretext mai tare decât asasinatul de la Sarajevo, nu alta!
Replicile au devenit din ce în ce mai acide însă, iar un anumit patron de garsonieră TV sigur îşi face planuri ca într-o zi să-i transfere pe cei doi, că doar sunt ca în Oglindă.
Mândru că blogul său e cel mai tare din parcare, Mircea Badea i-a catalogat pe cei de pe locurile mai modeste (aluzie directă la Huidu) cu un cuvânt legat de o anumită parte masculină anatomică intrată la apă rece. Jignirea i-a adus replici la fel de acide din partea lui Huidu:
„Eu mă simt bine, aşa minor cum sunt, şi mă onorerază asocierea cu «hidosul» (adică Zoso – un alt blogger mioritic). E adevărat, dragă Mircea, că nu toţi putem să fim aşa de frumoşi şi traşi ca prin inel ca tine şi topmodela ta!”, lansează Huidu grenada din transee.
Badea încearcă să riposteze, dar, din nefericire, îi explodează ceva în mână, să spunem mouse-ul şi îşi şterge din greşeală toate posturile de pe blog. Inamicul prinde momentul şi îl exploatează:

V-am mai spus că Badea are nevoie de urgent de doctor? Ei bine am confirmarea! “Din greşeală” ciberneticianul Badea cică a şters tot blogul….da’ nu-i nimic, am găsit alte linkuri care să-i dovedească “deşteptaciunea” şi acum linkurile de exemplificare din acest post merg ! E greu cu calculatoarele astea , conferenţiare!

Ei bine, de aici apele devin tulburi, replicile din ce în ce mai jignitoare, iar războiul devine trist şi nu amuzant. Aşa că nu am să mă mai obosesc să vă aduc citate de prost gust, ci am să închei precizând că amandouă VEDETELE cam bat in retragere, aşa că există toate şansele să fim scutiţi de o nouă rundă de lupte prin noroi.

Reclame

0 Responses to “Războiul clonelor”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,625 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: