Andăr cănstracşiăn. Iternăli.

Muncitorul român e cel mai bun, cel mai iscusit, talentat, descurcăreţ, inteligent şi… cum vreţi dumneavoastră. Roboteşte pe şantier ca o albină din zori până-n seară. Bine, se mai întâmplă ca din greşeală albinuţa să ia o gură-două de polen, sau să mai trrragă şi câte un puiuţ de somn în mijlocul zzilei, dar cine poate condamna o albinuţă?
Suntem un popor răbdător, aşa că nu văd cine are să se supere dacă termenul de finalizare a unei lucrări se mână cu un an-doi. Vorba aia: Sănătoşi să fim! A, şi completare de vedetă autohtonă: şi să ne maimuţărim la fel de sănătoşi prin Bamboo-ul de toate nopţile!
Nu am intenţia să-i supăr pe lucrătorii care au mai rămas pe şantierele carpato-danubiano-pontice, ci pe mondenităţile din blogosferă şi site-osferă, care par să copieze întocmai metehnele celor de care vă ziceam.
Pentru unele staruri de pe la noi, scrisul pe blog sau postatul pe site e o povară cel puţin la fel de grea precum împinsul unei roabe de pământ. Apropo, mi-o şi imaginez pe o Marilena „Botox made in USA” Niţu sau, mai nou, pe Magda „Răpita din Serai” Ciumac împingând de zor roaba sau dând la lopată. Cred că s-ar descurca oricum mai bine decât dacă ar meşteri la cuvinte.
De departe însă, cele mai supărătoare mondenităţi sunt cele care te duc cu zăhărelul, îţi promit marea cu sarea şi îţi dau întâlnire la ele pe site sau blog la Sf. Aşteaptă.
Primul pe lista neagră e domnul blond cu acordeon, Vali Bărbulescu, fostul coleg de salon la Spitalul de Urgenţă cu Dan Helciug.

Ei bine, music blogology, blogul bărbulescian, este „under reconstruction” de nu mai ştie nimeni când. Cu alte cuvinte, meşterul-maistru Bărbulescu, lucrează doar la faţadă.

Mai iscusite, doamnele vedete, încearcă alte tactici pentru a-şi ţine publicul în priză şi pentru a masca faptul că lucrările la site-ul de prezentare mai durează ceva timp… Site-ul Andreei Bănică (chanteuza, nu nevasta chanteuzului) spre exemplu.

Andreea şi-a păstrat link-urile către paginile personale de HiFive, MySpace şi către galeria… hmm…foto, dar cam atât.

Un mesaj face însă lumină : „în curând un nou site şi un nou single”. Îţi mulţumim, doamnă Andreea Bănică, cântăreaţă, nu zână a surprizelor, că ne-ai lăsat măcar pozele cu matale.

Cât despre noul site, e bine de ştiut că îl asortezi cu noua balada creată pe sintetizator. Nu de alta, dar tehnologia la tehnologie trage !

Exemple ca cele de mai sus sunt cu duiumul. Sfatul blogtrotter-ului: nu vă lăsaţi păcăliţi de promisiunile vedetelor de genul „disponibil în curând”. Nu de alta, dar sunt la fel cu cele electorale. Se vor materializa la anu’ şi la mulţi ani’! Atunci când câinii cu covrigi în coadă se vor agăţa de porcul zburător la umbra plopului care face mere şi a răchitei care produce micşunele în serie limitată!

Reclame

0 Responses to “Andăr cănstracşiăn. Iternăli.”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,625 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: