Softul de dar nu se caută la bytes

Crăciunul a trecut de multişor, dar se pare că unii nu se satură de primit cadouri. Am tot vorbit la România Împreună de softuri utile şi gratuite. Acum ceva timp m-am împiedicat însă de un site mai ciudăţel, dar care mi-a câştigat iubirea neţărmurită de chilipirgiu pe loc. M-am şi abonat la el, de altfel. Softurile oferite spre descărcare acolo nu sunt gratuite, dar se pot downloada pe gratis. Cum vine asta? E simplu: pentru o durată strict limitată în timp firma oferă utilizatorilor codul de activare al respectivelor programe. Nu ştiu exact mecanismul din spate, adică de exemplu dacă proprietarii siteului au cumpărat softul, îl oferă gratuit 24 de ore şi după aceea îl revând, sau dacă e doar un instrument de marketing pentru companiile producătoare de software. Dar nici n-aş zice că mă râcâie prea tare detaliile acestea – în definitiv, calul de dar nu se caută la dinţi, aşa că oricum merită. Acum, să nu-şi închipuie cineva că îşi poate lua gratuit vreo megascumpete de Windows, Office sau Photoshop de pe siteul respectiv. Nici vorbă. Oamenii oferă doar mici softuri utilitare cu preţuri modice, de până la 25 – 30 de dolari. Din nou se aplică însă teoria calului pe care nu-l duci la dentist, dacă-i pe de-a moaca.
Să nu uit, că probabil v-am făcut curioşi unde e pagina asta fermecată: adresa este giveawayoftheday.com, mai pe româneşte cadoul zilei.

Reclame

1 Response to “Softul de dar nu se caută la bytes”


 1. 1 Stamorello februarie 3, 2009 la 08:50

  Acest site il stiu cam din luna iulie a anului trecut, cand l-am descoperit ca o recomandare a site-ului chip.ro.
  Chiar am gasit pe site intr-o zi un soft ce costa 200 de dolari. A fost o exceptie, caci de atunci singurul soft ce a costat mai scump a fost in jur de 100 de dolari.
  Ce e drept e ca unele programe sunt chiar bune, dar unele nu ma atrag deloc, neavand pentru ce sa le folosesc, si nu nu sunt un tip de om ce foloseste numai messengerul, hi5 s.a.
  Si partea buna a acestui site este ca in weekend ei ofera si joculete, acestea costand in jur de 20 de dolari, adresa la care se poate gasi aceasta oferta este http://game.giveawayoftheday.com/
  In orice caz, acel site este unul care merita sa fie vizitat zilnic, astfel mai economisim si noi in jur 20 de dolari zilnic sau aproape zilnic, depinde si de ce softuri ofera.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

 • 89,623 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: