Notiţe pe computer

Să-ţi organizezi activitatea în fiecare zi este destul de complicat. Cu atât mai mult dacă nu ai memoria prea bună. Trebuie să ţii cont de cumpărături, de ceea ce trebuie făcut în casă, să-ţi aduci aminte de ziua mătuşii tale, să ţii minte multe numere de telefon. Sunt sigură că monitorul de la serviciu şi cel de-acasă sunt pline de post-it-uri galbene. Dar acestea nu se lipesc bine şi cad din primele zile. Renunţă la ele. Dacă tot vrei să-ţi pui informaţii pe calculator mai bine bagă-le în calculator, tot sub formă unor notiţe adezive. Portable Notes te ajută să ţi le pui direct pe desktop, să le vezi mereu şi să-ţi aducă aminte că ar trebui să mergi la cumpărături în loc să stai pe messenger. Fundalul notiţelor poate fi colorat oricum doreşti şi i se poate da transparenţa. Pentru text poţi să foloseşti foarte multe fonturi, culori şi dimensiuni. Cea mai utilă funcţie a programului este setarea unor alarme. Astfel, mesajele prestabilite pot să apară într-un anumit moment, pentru a-ţi aminti o întâlnire importantă sau zilnic, la o anumită oră, pentru a-ţi aduce aminte să-ţi scoţi câinele la plimbare. Bileţelele virtuale pot fi lipite în orice partea a desktopului, să le grupezi sau să le pui unul peste altul.
Aşa cum îi spune şi numele, programul este portabil şi poţi să-l iei cu tine de la serviciu acasă şi invers. Îl pui pe un memory stick şi iei la purtător numerele de telefon importante, programul întâlnirilor sau lista de cumpărături. Un alt lucru bun este că meniul aplicaţiei suportă şi limba română.

0 Răspunsuri to “Notiţe pe computer”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un comentariu




Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 90.642 vizitatori