Ecran de 360 de grade?

Deschid calculatorul să caut un fişier pe care l-am salvat ieri. Am prea multe pe desktop şi nu găsesc ceea ce caut. Vi se pare cunoscut? De regulă nu avem timp, nu avem răbdare sau pur şi simplu ne este lene să ne ordonăm documentele şi iconiţele. Pentru cei care nu au timp să-şi organizeze desktop-ul nişte oameni destepţi s-au gândit cum să-i scoată din impas şi au inventat un program gratuit cu ajutorul căruia poţi să te învârţi pe desktop 360 de grade.
Imaginează-ţi un spaţiu de lucru care are mai multe ecrane într-unul singur. De fapt ceea ce-ţi apare pe monitor este doar o mică parte din ecranul virtual la care ai acces. Aplicaţia creează un mediu panoramic care se extinde pe mai multe ecrane virtuale. Poţi naviga uşor pe acestea şi ai posibilitatea să-ţi pui iconiţele, folderele şi aplicaţiile oriunde vrei pentru că spaţiul este foarte mare.
Dacă deja ai un program deschis în taskbar şi îl selectezi, programul panoramic te trimite direct la fereastră programului fără să îl cauţi prea mult. Navigarea este posibilă printr-o bară plutitoare care se extinde şi îţi arată o mică reprezentare a desktopului tău, inclusiv locul în care sunt anumite icoane şi aplicaţii. Ai la dispoziţie mai multe wallpapere prestabilite, dar poţi să-ţi faci şi tu unul personalizat.
Dacă te plictiseşti poţi să închizi oricând doreşti programul din system tray. Nu trebuie să-ţi faci probleme privind consumului de resurse pentru că este mai mic decât te aştepţi: doar 33 mega de RAM.

Reclame

0 Responses to “Ecran de 360 de grade?”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,625 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: