Generaţia ratării pe blog

Nu le-am avut niciodată cu dansurile populare. Am fugit de ele cât am putut, nu pentru că aş avea ceva cu acest gen, ci pentru simplul fapt că mi-a fost frică să nu-mi dau cu stângu’n dreptu’. La fel par să fi gândit şi „tricolorii” fotbalişti, însă vorba din bătrâni „De ce ţi-e frică, de Serbia nu scapi, măi Piţi” mereu se adevereşte.
A fost nevoie de sârba din miriştea Constanţei pentru ca Naţionalii, aceşti eroi în armuri de firmă, să înţeleagă populara numită fotbal. Şi oricât s-au pus ei Contra, oricât au încercat strategia Codrea (pârjolit câmpiile, otrăvit fântânile, jucat la Constanţa şi pasat ca-n Codru), tot Mutu au fost pe teren.
Calificarea e dusă pe cursul invers al Dunării, pluteşte pe undeva pe la Belgrad, iar nevestele de fotbalişti se bucură că bărbaţii lor nu vor umba teleleu prin Africa de Sud.
După meciul pierdut cu 3-2, am căutat reacţii pe blogurile celor trei „lideri” ai generatiei cu mobil de platină. Din păcate, Mutu tace pe blog, Raţ nu se mai răţoieşte la nimeni, iar Marica joacă Pac, Pac cu Gina. Gina Pistol, desigur.
Pe adrianmutu.com nu veţi găsi nimic la secţiunea Blog legat de meciul pierdut cu Serbia. Veţi găsi însă la secţiune ştiri o informaţie seacă, trântită parcă pentru fanele care îi ştiu tatuajele Briliantului pe de rost.

Adrian Mutu s-a declarat dezamăgit de faptul că naţionala României nu a reuşit un rezultat mai bun în compania sârbilor. Mutu a declarat că speră încă la calificare, deşi şansele noastre s-au redus considerabil.

Dacă jucăm cu această ardoare, determinare, pe viitor vom obţine rezultate bune.

Care viitor, bre??? Generaţia lui Mutu cam apune înainte ca jucătorii să apuce măcar să înveţe imnul pe de rost…

Mergând mai departe cu sentinţele, acoperite din păcate de rezultatele dezastruoase, am auzit pe cineva spunând că Generaţia lui Mutu vorbeşte numai în afara terneului. A se lua de pildă exemplul Răzvan Raţ:

Ne cunoaştem adversarul, ştim ce avem de făcut! Ştim totul despre sîrbi! E clar că înfrîngerea ne elimină, deci sîntem obligaţi să învingem!

Ei bine, de la a spune la a face e cale lungă. Cât despre răţoit, o mai puteam face încă prin Insulele Feroe sau Lituania.

Concluziile îi aparţin editorialistului blogger Alin Buzărin, care nu a ezitat să-i prindă în offside pe TRICOLORI: Adio, generaţie care n-ai existat!

Anunțuri

0 Responses to “Generaţia ratării pe blog”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,556 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: