Plictiseală maximă

Nu-ţi aduce primăvara ce-ţi aduc mondenităţile! Cu alte cuvinte, de ce să stai prin parcuri şi să te bucuri de aerul curat, când poţi să rămâi în faţa televizorului şi să te intoxici cu vedetismele unora? Şi cum primăvara e anotimpul în care totul se dezmorţeşte, inclusiv orgoliile de Mioriţă ale unora, iată şi ultimele certuri de pe Cheiul Dâmboviţei: Sensuala se ceartă cu Una Crudă pentru poziţie, iar şarmantul Imitator Bendeacus, cu „us” pentru înţelepciunea sa, se „ia în mouse” cu Vadim Tudor.

Asupra primei dispute nu zăboveşte blog-trotterul prea mult. Nu de alta, dar doamna Simona, devenită între timp respectabilă, veţi vedea imediat de ce, probabil că deja sughiţă, pomenită fiind de prea multe ori în rubrica noastră.
E de ajuns să spun că gâlceava cu modelul Daniela Crudu, care numai crudă nu pare, s-a iscat din cauza unei poziţii deocheate în care au pozat cele două. Prima la blitz Sensuala, a doua Crudu.

De aici acuza de „plagiat la pozat”. Ce iese bun totuşi din toata porcăiala: tocmai că Sensuala devine respectabilă (şi foloseşte cuvinte noi, complicate, de pildă „deplorabil”, ocazie poate şi de a scăpa de băţul printre gard al blog-trotterului:

Nu credeam vreodată că de la un simplu pictorial sexy, provocator sau cum vreţi voi să-i spuneţi, am putut avea parte de atâtea jigniri şi asocieri cât mai deplorabile posibil. Sincer eu am pozat dintr-o pasiune a mea, aceea a modellingului. De aici au început toate provocările. Să nu credeţi că regret, pt că eu nu regret niciun gest făcut de mine vreodată, dar am învăţat o lecţie de la viaţă.

Care lecţie exact, nu ştim. Poate „înregistreză-ţi poziţia la OSIM”! Şi dacă tot suntem la capitolul poziţii, uite o idee trăznet pentru amândouă amazoanele: Stat cu burta pe carte! Măcar o dată pe an!

Acelaşi sfat şi pentru Naomi Nicoliţă Bendeac… adică IMITATORUL Mihai, mai nou şi Imitatorul.Ro, care îşi poartă războaiele pe blog cu un limbaj suburban şi, mai grav, cu pretenţia de Portavoce Cultă a unei generaţii. Mai degrabă „Trompetă” care sună fals… şi asta pentru simplul motiv că personajele pe care le imită nu au terminat opt clase.
O fi adevărată legenda aceea cu imitatorii care o iau razna şi se transformă în personaje. Cum altfel se explică replicile de genul „Du-te după tac-tu că ţi-o fi dor de el”, „boschetar-şef” sau topurile ridicole de genul „cereri în căsătorie”:

M-am gândit la un top “bagabont”-cum ar zice ăştia de la mine din cartier
TOP 10 CERERI ÎN CĂSĂTORIE ÎN FUNCŢIE DE MUZICA PREFERATĂ
ROCKERUL : “Vrei să ne despăduchem împreună până la adânci bătrâneţi?”
HOUSERUL : “Vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei ,vrei să, să , să, să, să, să, să…”
MIHAI TRAISTARIU : ” Vrei sa fiu soţia ta?…”

Hai c-am plecat la teatru că am spectacol.
VĂ PUP, VĂ IUBESC şi VĂ RESPECT!

PS – Neaparat să vă povestesc cum m-am sărutat cu prietenul nostru Vladimir în musicalul “Solcanu – I kissed a boy” pe care-l difuzăm marţi în emisiune.

Aproape No Comment, domnule actor. E drept că replicile vin ca reacţie la acuzele dure ale lui Vadim Tudor, însă pretextul păleşte în faţa dovezilor de mitocănie pe care le oferi. Te grăbeşti la teatru zici? Aha, un actor fugărit…. de cultură! Mare grijă să nu cumva să te prindă din urmă. Deşi… la ce viteză are Nicoliţă…

Reclame

1 Response to “Plictiseală maximă”


  1. 1 Andrei aprilie 21, 2009 la 17:11

    tare mi-a placut…mai ales faza cu bendeac.ar trebui sa scrii p blogu lui cred k ai fi mai tare


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,625 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: