Free Gigi

Nu ştiu dacă aţi observat sau nu, dar de câteva zile bune timpul s-a oprit. Oamenii au cam uitat de ei şi… de ale lor şi respiră numai şi numai Becalosferă. Oare câte oale au dat în foc sau câţi ţânci bocesc uitaţi de ai lor, în vreme ce Gigi Martirul suferă în beciurile inchizitorilor mojici?
Pentru arhetipurile Tanti Miţa Biciclista sau Dorel nu mai există nimic demn de a fi luat în seamă, nici măcar tresărirea studenţilor basarabeni sau cutremurul devastator din Italia.
Timpul se măsoara în gesturi becaliene, iar adevăratul cutremur, oameni buni, e alegerea Paladinului de a candida la Europarlamentare de pe listele PRM. Specialiştii se aşteaptă la replici de mare intensitate..
Consolarea vine de unde te aştepţi mai puţin – de la bloggeri. Ei sunt primii care iau atitudine, iar unii dintre ei o fac într-un mod de-a dreptul hazliu.
De departe cei mai inspiraţi la acest capitol sunt membrii găştii de pe lamosor.blogspot.com. Ce au facut aşa de special? O NEFĂCUTĂ! Vă explică pe larg chiar ei:

În faţa judecătoriei sectorului 1 o gloată de triplucefaţi, băieţi cu geci de piele asortate la fustele colorate ale pirandelor scuipau seminte în aşteptarea verdictului în cazul Becali. Susţinătorii scandau de zor lozinci pro Becali. După ce ne-am amuzat câteva minute bune de feţele de recidivişti de la TV am decis că este momentul să luăm atitudine în stilul caracteristic Mosor. Am mers la faţa locului să facem o nefăcută. Am luat cu noi o bucată de carton, un spray mov şi am plecat spre Judecătoria sectorului 1. Am parcat departe de locaţie şi am mers în recunoaştere. Am decis să ne întoarcem la maşină, am scos cartonul din portbagaj şi am scris pe el „FREE GIGI” Scopul nostru a fost de la bun inceput manipularea presei. Se pare ca ne-a iesit.

[….]odată ce am ridicat bannerul, mulţimea s-a năpustit să citească ce scrie.

-Ce scrie bă aici? Ce înseamnă asta?

– Inseamnă Gigi liber !
-Aşa tată, hai strigă tare! Să-l elibereze pă nea Gigi !!!

Masa de oameni s-a aruncat pe bannerul nostru, ni l-a smuls din mîini şi a început să-l fluture cu ardoare scandând mai abitir ca la început „Gigi Becali” şi „Libertate”. Reprezentanţii presei au început să declanşeze bliţurile de la aparatele foto, camerele de filmat s-au îndreptat spre banner, iar noi eram deja departe si în extaz. Am râs cu lacrimi !

Pe melegurile pitoreşti dâmboviţene se respiră Becalosferă la greu. Şi ca să merg cu „sferele până la capat”, mai spun că mă bucur că blogo-sfera nu s-a intoxicat de tot.
Cât despre presă….în marea majoritate a cazurilor, jurnaliştii s-au cam lăsat luaţi de val! Citez:

Prosport.ro: Fanii lui Becali au scos din dotare un banner imens pe care au înscripţionat mare: „FREE GIGI!”. Toţi cei prezenţi strigă „Libertate!” şi „Îl vrem pe Gigi acasă!”

Mediafax.ro: Nimic din recuzita de peluză nu a lipsit. Aveau chiar şi bannere. Pe unul din ele scria, simplu: „Free Gigi”.

Potrivit NewsIn suntem ultraşii lui Becali. (Demenţial)

Şi pentru că a face haz de necaz în vremuri tulburi cu latifundiari e tot o dovadă de inteligenţă, îi citez în continuare cu felicitări pe băieţii de pe La Mosor. Asta şi ca o consolare pentru fanii Piperului Gigi Fost Blogger Becali:

Motive pentru care ar trebui eliberat Becali:

1. Cine ne mai face să ne hlizim?
2. Cine mai califică Steaua în CL?
3. Gigi promovează curentul BIO: mulge LIVE
4. Cine mai salvează Maybachul? (Cu Ranga, aş adăuga)
5. Cine mai dansează pe la petreceri?
6. Cine mai duce Valiza Fair Play?
7. Cine mai cântă în duet cu Andra?
8. Cu cine mai petrec mioarele Paştele?
9. E unul dintre puţinii care au reuşit să prindă un hoţ de maşini
10. Cine mai plimbă mascaţii cu maşina?

Anunțuri

2 Responses to “Free Gigi”


  1. 1 teoctist Aprilie 18, 2009 la 12:59

    Nu suna mai bine Fry Gigi?

  2. 2 blogtrotter Aprilie 21, 2009 la 00:49

    :))))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,556 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: