PR şi matematică

Mare mai e si grădina audiovizualului! De fapt mai mult a vizualului, pentru că în ultima vreme e de preferat ori să te uiţi la televizor cu sonorul dat la minim (şi, oho, ai ce vedea: de la prima oră până târziu în noapte), ori să laşi pur şi simplu replicile “oamenilor de pe sticlă” să-ţi intre pe o ureche şi să-ţi iasă pe alta. Asta fără frica de a pierde ceva esenţial.
Probabil observând fenomenul, vedetele tv încercă mai nou din răsputeri să recâştige terenul pierdut prin blogurile pe care le posedă. Plus că mai nou e o fiţă să fii „jurnalist complet” , adică să fii mieluşel pe post şi tigru în veveve.
Daca n-ai audienţă, în traducere daca n-ai „forme” şi domnişoare 90-60-90 în platou, atunci te dai nene de-a delirul pe blog, poate-poate te mai bagă şi pe tine cineva în seamă. Vezi cazul lui Dan Brown ăsta dâmboviţean, Oreste. În alte cazuri, atunci când audienţa dă pe dinafara, îţi tragi blog ca să le faci în ciudă la duşmanii tăi cu valoarea ta (vezi cazul Ocupatului cu trăitul în România Mircea Badea).
Încep cu Badea Mircea, os de bade rural, care nu pierde niciodată ocazia să-i ia la „şto” şi să le bată obrazul acelora care, săracii, nu au atins înălţimile de pe trafic.ro
Între o ceartă cu alţi Bade, Huidu a lu’ Cârcotaş şi Cristian Tudor a lu’ Popescu, Mircea Badea are timp şi de un pic de cocoşism. Da, aţi auzit bine. Cocoşism.

Avertisment
Cei care se pozează noaptea, la intimidare, lângă o maşina care nu e a mea, dar despre care ei cred că e a mea, sunt rugaţi să nu mai fie penibili. Chiar dacă maşina ar fi fost a mea, ceea ce repet, nu e, emoţia pe care mi-o provoacă papagalii respectivi este nocivă doar pentru domniile lor.
Îi asigur că în maximum o oră îi pot repera pe fiecare dintre ei,şi că, pe lângă corecţia pe care le-o voi aplica lor, căderea de pe munte a fost ca o mângâiere a Ginei Pistol pentru Poponetz.
Cât despre ratingul de blog, rămâne cum am stabilit.

Bade, sigur nu e maşina matale? Că prea o dai cotită!
Propun ca DNA-ul sa fie inlocuit cu MB-ul. Dacă Mircea Badea poate repera oamenii in MAXIMUM o ora, va dati seama ce ravagii poate face printre infractori.

Ultima frază, „Cat despre ratingul de blog, ramane cum am stabilit”, e o trimitere cu link către trafic.ro, site-ul în care stimabilul e în topul vizitatorilor. E drept, pe locul 2 – semn că ar mai fi nevoie de o ceartă-două ca Virtualul Badea să ia coroniţă.

În mărinimia sa, Mircea Badea face şi un pic de PR pentru un vechi prieten. Cel de la început. Da Vinci Oreste, care scrie şi el pe blogul propriu şi personal:

Daca Cerul este Tatal Cosmic, iar Pamantul – Mama Gea, atunci toti oamenii se pot considera frati, in marea familie a umanitatii. La o scara restransa, am vazut ca familia protonului, neutronului si a electronului (trinitatea este univresal exprimata) se numeste atom, si atunci, printr-o analogie simpla, pastrand cheia trinitara am putea afirma ca reprezentarea cea mai mica a umanitatii este cuplul (Adam si Eva, sau Yin si Yang, suma energiilor complementare). Intr-o formula matematica am scrie asa: barbat+femeie=copil; familie+familie=trib; trib+trib= neam; neam+neam=umanitate”.

0 Răspunsuri to “PR şi matematică”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un comentariu




Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 90.642 vizitatori