Instalare uşoară

Bucuria de a avea un laptop sau desktop nou e mai tot timpul umbrită de rutina plictisitoare de instalare a tuturor programelor utile pe noul computer. Noroc că de problema asta s-au lovit oameni mai deştepţi care au inventat şi câteva soluţii.
E într-adevăr frustrant să treci prin calvarul reinstalării tuturor programelor. Eu personal am rezolvat o mare parte din problemă prin faptul că am optat pentru varianta portabilă a celor mai multe programe, indiferent că vorbim de navigatoare, antiviruşi, programe de office, de arhivare şi tot aşa. De fapt, majoritatea programelor îmi rulează de pe al doilea hard, aşa că aunci când schimb calculatorul doar le copiez. Aş putea chiar să le rulez de pe un stick, fără să le mai copiez pe calculator. Dar nu toată lumea vrea să facă aşa, unii vor să-şi instaleze programele, şi există motive întemeiate pentru a face aşa. Pentru aceştia există o serie de softuri care caută ultimele versiuni ale programelor utile, le descarcă şi le instalează silenţios, fără să mai ceară cine ştie ce intervenţie de la utilizator. AppSnapp sau InstallPad sunt asemenea programe. Evident, ele se cam limitează la programele gratuite, dar măcar lista de software care trebuie instalat poate fi configurată să includă cât mai multe din programele utile, de exemplu playere, codecsuri, adică decodificatoare de fişiere audio şi video, motoarele de java sau flash etc.. Aşa că dintr-un motiv sau altul nu vă place variante softurilor portabile puteţi încerca să folosiţi AppSnapp sau InstallPod. Măcar ca sprijin pentru memorie, pentru că e greu de crezut că cineva poate reţine tot ce-i rulează pe calculator.

Anunțuri

6 Responses to “Instalare uşoară”


 1. 1 Edi Mai 11, 2009 la 13:24

  Deci ideea aplicaţiilor online e chiar bună… fără instalare doar conectare, hmmmmm, deja vu

 2. 2 GINUTZA Noiembrie 17, 2009 la 17:08

  AM UN MP3 CU MEMORY STICK INCLUS SI INTR-O ZI S-A BLOCAT.NU AM PUTUT SA-L DESCHID.ACUM S-A STERS TOATE SETARILE DIN EL.NU MAI AM RADIO,MICROFON,LUCREAZA DOAR CA MEMORY-STICK

 3. 3 GINUTZA Noiembrie 17, 2009 la 17:09

  S-AU STERS.

 4. 4 GINUTZA Noiembrie 17, 2009 la 17:09

  UNDE GASESC UN PROGRAM DE INSTALARE?

 5. 5 Raducan Gigi Decembrie 22, 2009 la 18:01

  Sint o persona fidela al programului dvs de radio mai in special cel de sinbata de dimineta este nemai pomenit de bun .Si le transmit un calduros la multi ani de acum sa ne fie in casele noastre pentru a ne mai inveseli un pic viata .Asemnei si dvs cei care zi de zi ne aduceti vesti cit mai bune despre pensi si salari care cum cresc sau scad.Nu stiu dar acest post mi-a intrat la inima ca aud si feleul stiri care pe mine ma pune la curent cu toate ce se intinpla peste tot in lume.

 6. 6 antone Iunie 30, 2010 la 16:35

  vreau sa ascult radio romania actualitati si programel regionale pe internet


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

 • 89,558 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: