Ce mai soare luminos, ce mai inginer prăpăstios

Nu ştiu câţi dintre dvs. au auzit de inginerul Ioan Istrate. Probabil că cei care urmăresc o anumită televiziune de apartament au auzit de el. Pentru că nu i s-a părut destul că bagă spaima în populaţie cu viziunile sale despre cutremure preluate de postul respectiv, s-a gândit să-şi facă şi blog. Iar pentru că la 80 de ani e greu cu web 2.0, el a pus un nepot(slash)nepoată să se ocupe. Pe blogul cu pricina suntem ţinuţi la curent cu nivelul vibraţiilor sau cu visele apocaliptice pe care le are domnul inginer. Culmea e că şi acest blog a devenit, în scurt timp, unul de succes. Iată şi o mostră de “mesaj” primit de nea Istrate:

Când mă trezesc, văd un tren cu vagoanele pline cu “buşteni”. O voce anunţă: Trebuie împrumutate garnituri de trenuri pentru curăţenia “pădurii”. Apoi lumea, din satele apropiate, vine la biserici ca din Hălăresti.

Ştiu că sună elucubrant, dar trist este că sunt o mulţime de oameni care îl iau în serios şi nu dorm nopţile din cauza acestor aşa zise viziuni. Sau dorm îmbrăcaţi.

În altă ordine de idei, există un alt blog care abordează la modul cel mai serios problema seismelor. Aici puteţi găsi informaţii ştiinţifice bine documentate cu privire la cutremurele produse în ţara noastră, mecanismul producerii acestora, plus sfaturi despre cum trebuie să procedaţi în caz de calamitate. Blogul este realizarea unor pasionaţi de seismologie, dar exista şi persoane care au acest hobby. Unul dintre ei este Geox, pe care l-am supranumit “Stăpânul Cutremurelor” şi care este o adevarată enciclopedie în materie. El răspunde cu calm şi pe înţelesul tuturor la orice întrebare pe această temă. Blogul are un forum şi un chat în timp real unde puteţi sta la taclale ca între pasionaţi.

Claudiu Baciu

Reclame

3 Responses to “Ce mai soare luminos, ce mai inginer prăpăstios”


 1. 1 octavian mai 19, 2009 la 05:50

  domnilor şi doamnelor ăştia pe numesc generic psihopaţi nu ingineri prăpastiosi. Mi e milă de nepoţi că au moştenit gena. Uite aşa nivelul de nebunie al rasei albe creşte constant pentru că dus aţi spus că e şi citit- de alţi psihopaţi.

 2. 2 sara mai 27, 2009 la 14:48

  hai sa ne unim impotriva bloguilui lui istrate ca ne lasa fara mostenitori.apropo i am zis ca poate are tensiunea ridicata si de aia simte vibratii,….si mia restrictionat accesul.mosul nu suporta nici un fel de critica.nepoata sa cred ca e si ea ,vai de lume ca habar nu are sa scrie …cica ea vb engleza !acum mai cauta sa ne fraiereasca sa ii ajutam cu bani sa si poata bate joc de noi.enervant ,stupid si fals asta e mos istrate.

 3. 3 bogdan my iunie 5, 2009 la 22:57

  Dumnezeu sa va ierte.Nu conteaza ca minte ca face asta sa isi ia bani sau ce face domnul istrate acolo,daar voi nu aveti nici un drept dat de nimeni ca sa il criticati pe el,nici un drept nu aveti nici in prezent nici in viitor ca sa criticati un om,voi nu va cunoasteti bine pe voi si va apucati sa criticati oameni,orbilor ce sunteti(vb.pe parte sufleteasca),nu va convine nu mai intrati pe blogul lui sau feriti-va de mesajele lui daca va credeti sfinti. Dumnezeu sa nu ia aceste pacate ale voastre,ci sa vi le ierte.Cand va veti da seama ce se intampla cu adevarat in lumea asta va fii prea tarziu……………………………………


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

 • 89,625 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: