Canci-canuri

I se spune “Stăpânul secretelor mondene”. Este realizatorul unor emisiuni de ‘REAL’ succes pe un post de televiziune cu un 2 in coada. Este în permanenţă însoţit de o blondă posesoare a unei linii de cosmetice. Cin’ sa fie? Nimeni altul decât Cristi Brancu. Pentru cunoscători- ‘agentul’- Cristi se foloseste de blogul său pentru a lua la bani -şi mai mărunţi decât o face in emisiune- viaţa vedetelor mioritice. În scurta prezentare pe care moderatorul şi-o face pe blogul personal, ca să afle lumea cine e şi cu ce se ocupă, Cristi Brancu îşi delectează cititorii cu întrebări în genul oracolelor de clasa a 8a. De exemplu: Trei lucruri care vă enervează / vă plac în România; Dacă s-ar putea, pe cine aţi exila pentru totdeauna din ţară? Dacă aţi înfiinţa o organizaţie de caritate, cu ce s-ar ocupa? Spicuim din răspunsurile sale la celelalte întrebări: la secţiunea data şi locul naşterii, Brancu se mandreste că este născut în aceeaşi zi cu Ion Caramitru şi în aceeaşi zodie cu Ion Iliescu & Dan Negru. Modest nevoie mare, Brancu nu se poate pronunţa decât asupra a două defecte din minimul de 3 cerute, deşi este constient ca există si un al treilea: “nu-mi vine acum in minte…”. Celelalte două ar fi: “Sint uneori prea optimist. Nu stiu sa zic NU”.
Se pare că n-a ştiut să zică ‘nu’ nici blondei Oana Turcu; dumneaei, după cum spun ‘gurile rele
ar cam fi pus ghiarele pe mîndreţea de băiat. Cred şi eu, la aşa puţine defecte! Astfel, pe acelaşi blog, la sectiunea “Oana & Me” gasim poze si însemnări plicticoase din viaţa celor doi guguştiuci:

Azi, particip la un eveniment cu totul special. Ne vom caza, Oana şi cu mine, pentru o zi la Radisson. Şi totul – spa, gym, coafura, toate cele – e pus la dispoziţia noastră, pentru ca diseară să participăm la evenimentul cu pricina. Suntem 200 de personalităţi alese.Vă povestestesc cum a fost.

NEAPARAT!

Anunțuri

1 Response to “Canci-canuri”


  1. 1 bogdan Mai 22, 2009 la 16:54

    he, he, he! am citit şi eu postul domnului Brancu. mă amută faza de genul „să moară toşi duşmanii că eu nu au ajuns acolo!”. e funnz să vezi cum toşi frustraţii se adună pe la Tv să comenteze ei ce se mai aude prin Urbe


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,556 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: