Noul val de Google

Google nu se lasă. Iar a lansat o nouă idee, care va fi disponbilă publicului larg cândva spre sfârşitul anului acesta.
Doi programatori de la Google şi-au lansat ideea de curând la San Francisco, la o conferinţă pentru dezvoltatori. Este vorba de Google Wave, o nouă platformă de colaborare online, care rulează într-un browser şi prin care doi sau mai mulţi utilizatori pot interacţiona foarte uşor. Ar putea schimba mesaje instantaneu, fără să mai treacă prin email sau instant messenger, ar putea lucra împreună la documente complexe, care includ texte, tabele, imagini sau grafici. Sau, ceea ce e de-asemenea interesant pentru şi mai multă lume ar putea juca mici joculeţe. Desigur, Google Wave e doar platforma, coloana vertebrală a ce se va putea întâmpla în viitor. Tocmai de aceea cei doi programatri au ales să lanseze o mare parte a codului sursă la o conferinţă pentru experţi – Google Wave se vrea o provocare pentru toţi cei care au chef şi dispoziţie să creeze miniaplicaţii destinate să ruleze pe această platformă, care ar putea deveni astfel ceva ultracomplex, un loc unde chiar şi un utilizatator unic ar putea să aibă acces pe un singur ecran la tot ce îl interesează – mailuri, mesaje instant, intrări de blog, mesaje twitter. În spatele lansării se ascunde un mesaj mult mai profund însă, cel puţin asta suspectează blogul de tehnologie de New York Times: navigatoarele de internet au devenit atât de puternice, încât sistemul de operare îşi cam pierde din importanţă.

Anunțuri

1 Response to “Noul val de Google”


 1. 1 neda-cojocaru tudor Iunie 27, 2009 la 16:45

  Se stie ca informatia reprezina putere.

  Sprijinirea utilizatorilor sa isi rezolve problemele cred ca ar conduce la eficientizarea informatiei.

  De exemplu, detin de zece ani de zile, trei solutii tehnice, globale protejate prin brevete de inventii proprii din domeniul mediului inconjurator. Brevetele ne fiind continuate cu etapele de proiectare, executare fizica a pilotuli si aplicat la nivel local – global, s-a pierdut beneficiul de circa 700 milioane euro intr-un ciclu de trei ani la nivelul Romaniei si proportional la nivel global. Brevetele sunt arme impotriva schimbarilor climatice. Unul din brevetele amintite mai sus, poate fi aplicat si independent pentru prevenirea si dimunarea inundatiilor. In cazul cand am reusii sa il informam pe domnul Obama Barak presedintele SUA si nu numai,ar fi posibile inlaturarea barierelor de tot felul puse de majoritatea organismelor si specialistii cu competenta, impotriva creativitatii. In zece ani nu am gasit intelegere de la nimeni sa finanteze brevetl cu suma de 50.000 euro.
  Ulterior otinerii tehnologiilor noi, se poate realiza un sistem compatibil tip IT. In aceasta imprejurare, cei doi specialisti ar urgenta realizarea celei de a treia revolutii tehnice complete. Consider ca forta IT este o parte a revolutiei tehnice.
  Cu considerate,
  Tudor


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

 • 89,556 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: