ImPact cu Diavoliţa

Mare e grădina ta, Doamne, dar zgomotele vin tot din canal! Ce meci…? Ce… naţională? Nu asta i-a ţinut lipiţi de televizor pe românii avizi de senzaţional ci cearta dintre două matracuci. Aflată în căutarea Hi-q –ului pierdut, o altă victimă a Furiei Siliconate, vedeta de tembeliziune Oana Zăvoranu a iscat tămbălau pe cinste, luându-se la harţă cu o altă figură emblematică a showbizz-ului românesc: Monica Columbeanu. Meci, nu glumă… E inutil să mentionez că pe pagina personală a vedetei, nu găsim nicio informaţie. Nu-i nimic! Las’ că găsim la alţii! Doctorul Stoica face prezentarea echipelor:

Într-o aprigă dispută s-au întâlnit Monica Tălâmbeanu şi Oana Silicoana, pe terenul celei de-a doua. La canal. Aici avem un caz din ăla în care nu ţinem cu niciuna dintre echipe. Adică amândouă sunt de-alea care fac blaturi, scuipă arbitrii şi câştigă fani după chipul şi asemănarea lor.
N-am niciun gram de admiraţie pentru Mony. Apreciez pozitiv la ea doar ceea ce i-a dat natura şi i-a plăcut şi piticului porno care a cumpărat-o de nevastă. Restul e doar un IQ redus la zero virgulă nu ştiu cât.
Insă Oana Z e pericol social!! Unde apare asta, dispare bunul simţ. Ai impresia că s-a dărâmat gardul OTV-ului şi au fugit cu toţii din marea lui grădină. Nu sămânţa de scandal ar fi cea care te ia la palme peste urechi. Nu intenţia de divertisment îndoielnic a emisiunii. Ci prezentatoarea scoasă din fundul cartierului.

Finalul acestei partide este tragic. Nu numai că emisunea s-a bucurat de o audienţă record, dar Zăvorencei i-a crescut şi numărul de fani. Citez din commenturile alocate posturilor care au tratat această problemă:

“Bine i-a facut Columbencei !”

“Felicitari ca a avut curajul sa o infrunte si sa nu-i permita sa o calce in picioare doar pt. ca are un barbat bogat”;

“vai dar cât ma bucur ptr ce a facut Oana! Bravo ei. Monica merita sa-i dea cineva jos “gradele”.”

Menţionăm şi câteva atitudini mai puţin …incurajatoare cu privire la actele de acest gen, semn ca mai sunt şi oameni care înteleg ce se intamplă. Aici, de exemplu:

Monica Columbeanu şi Oana Zăvoranu s-au certat. Da. S-au certat ca la uşa unui cort, în timpul unei emisiuni. Ne frapează faptul că Zavoranca are emisiunea ei. Înseamnă că s-a dus dracului ţara asta dacă românii se uită la emisiuni cu Zavoranca. Dar sa zicem ca ii iertam pe bietii romani, pentru ca e clar ca nu stiu ce fac. Chestia e ca astea doua stiu din pacate mult prea bine ce fac.

Concluzia îi aparţine unui anonim, comentator al unui blog ce conţine şi captura video a emisiunii cu pricina:

E foarte bine că daţi clipurile astea că poate e unii oameni care e plecaţi din România şi vor să se întoarcă. Şi ar fi păcat.

Phhhfm…! Pe bună dreptate!

Ioana Stătescu

Anunțuri

0 Responses to “ImPact cu Diavoliţa”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,556 vizitatori
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: