Herodot şi păpădiile

Dom’le, nu ştiu cum se face cum nu se face, dar unii muşterii sunt atât de multumiti de serviciile noastre, încât se dau de-a berbeleacul doar doar i-om mai băga o dată în seamă!
Şi nu se lasă cu una cu două…a, nu, încearcă până biruiesc. E cazul, de data aceasta, al domnului Herodot Marian Vanghelie, care, după ce a demonstrat în nenumărate rânduri că e la cuţite cu limba română, trece acum la « categoria grea » şi se ia la trântă cu engleza.
Ultima dată ameninţa cu un pui de blog, acum ne ameninţă cu unu’ GAGAL de pe la el din cartier, că să ne spună ăla care e treaba cu Herodot şi păpădiile ! Apoi, o dă la-ntors….cică nu-i zice GAGĂL, e de-ai lui GO-Gal sau nu, staţi aşa, GOA GAL !

Poate GOANGĂ vangheliană, dom’n Marean…

Informaţiile despre Herodot aflate de politician prin motorul de căutare s-au dovedit a fi utile şi corecte. Dar cele despre păpădie mai puţin, semn că poate i-o fi deviat mouse-ul spre alte nebunii de site-uri. Căutând pe net nici n-am găsit nicăieri ceva care să ateste că Elena Udrea mănâncă, chiar şi în vremuri de criză când mulţi nu au ce pune pe masă, păpădii cu Traian Băsescu.

Dar…mai căutaţi, dom’ primar…că deh…, Goagăl e doar o galaxie într-un infinit de veveve-uri!
Apropo , că tot ziceam de Udrea….pe blogul dumneaei nu există încă vreo reacţie alergică la păpădii. Ultimul articol publicat datează (ptui, m-am molipsit de la ăla cu Herodotul lui), nu DATEAZĂ, E , din 7 iunie, iar penultimul de pe 22 mai. Cam puţin din partea unei bloggeriţe adevarate, cum se pretindea nu de mult elenaudrea.ro. De unde şi concluzia: funcţia de ministru e incompatibilă cu cea de blogger!

PS: Vă daţi seama ce dialoguri şi schimburi de replici ar fi între cei doi dacă Marian Vanghelie ar da click din Goagăl pe Bloagăl şi s-ar apuca de tastat păpădii verzi şi uscate ???

Reclame

1 Response to “Herodot şi păpădiile”


  1. 1 Ion Voicu iunie 19, 2009 la 06:14

    Nu va suparati ca scriu aici da’-n alt „loc” nu mai „vazui” unde sa-ntreb: DE CE NU SE MAI „VEDE”MATINALUL ?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,625 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: