Concediu de blogger

Pleacă lumea în concedii domne’. Toţi o zbughesc care încotro, chit că se numesc bloggeri, vedete sau ambele-amândouă la un loc.
Prima care a decretat stare de concediu în blogosferă a fost Denisuca. Nu ştim dacă soţul nevestei de Coşmar, cum se autointitulează autoarea blogului, o va urma în călătorie, dar traseul se anunţă interesant.

O să mergem la Baia Mare, ca să vedem Cimitirul vesel de la Săpânţa, nu înainte de a trece prin Cluj, după Baia Mare trecem prin Bistriţa, apoi avem o scurtă oprire în Fălticeni.
De acolo mergem la mănăstirile din nordul Moldovei, apoi la Iaşi, unde vizităm familia. La întoarcere, facem o baie la Ocna Sibiului şi… om mai vedea. Concediul se încheie duminică, la Căprioara

… iar Denisuca isi ameninta cititorii cu poze si ‘dări de seama’ din vacanţă, semn ca nu se poate ţine departe de tastatură nici măcar în concediu.
Un alt blogger, de data aceasta celebru, face şi el planuri de evadare. Fiindcă trăieşte în România şi fiindcă asta îi ocupă tot timpul Miiiircea Badea merită o vacanţă. Şi pentru că ar fi prea simplu să anunţe asta pur şi simplu, zice-aşa:

Fix în acest moment în care ar trebui să mă ocup de rezervări imi dau seama că habar n-am unde să plec în vacanţă. Ideile precum: Bahamas, Tahiti, Las Vegas ies din discuţie, că n-am nici vânzări anterioare, nici contracte cu Ministreul Tineretului. Aşa încât vă invit la un brainstorming. După cum v-aţi dat seama deja, la capitolul “brain” stau prost. Veniţi voi cu el iar eu mă ocup de “storming”.

Ioana Stătescu

Reclame

1 Response to “Concediu de blogger”


  1. 1 bogdan iunie 25, 2009 la 18:38

    cred că lui Badea i-ar fi indicat un concediu prelungit. cam până prin ianuarie 2010, pentru că aştfel o să facă Boc! de atâţia nervi. :)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,623 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: