TVransferuri

Cine pe unde se transferă şi pe ce bani? Adică bursa transferurilor – asta vinde ziare vara şi aduce vizitatori cu nemiluita pe site-uri, bloguri sau portaluri. Numai că de data asta, cu Kaka şi Cristiano Ronaldo deja arvuniţi, fotbalul trece, cel puţin la noi, în plan secund. Cotidianul Cotidianul a pus reflectoarele pe… bursa transferurilor din TV.
Cea mai mare forfotă pare să fie prin Antene. După cum se-nţelege din postările de pe blogul personal dar şi din emisiunea pe care o realizează la Antena 3 – Mircea Badea ar cam schimba echipa, dar deocamdată n-are nicio ofertă concretă de transfer. Cert e că nu-i dispus să intre în vreun cantonament până nu se întoarce din pauza competiţională ce stă să-i înceapă. Mă gândesc că, după ce a evoluat la matineu şi în nocturnă i-ar prinde bine o oră mai normală de începere a „meciurilor”.
Mircea Radu a jucat deja (din dragoste sau cine ştie din ce alt motiv) un meci de retragere. Deocamdată probează tricourile mai multor echipe şi negociază un transfer, dar nu spune către cine. Mizează, cu siguranţă, pe creşterea veniturilor – când vii liber de contract poţi să ceri salariu mai mare.
Postul lăsat liber de Mihaela Rădulescu în aplauzele şi uralele publicului de sub Pietricica şi ale legendarului Pinalti nu poate fi acoperit cu tineret-speranţe; acolo trebuie adusă tot o vedetă de liga campionilor – în acest sens mai marii trustului Intact i-au făcut deja o ofertă lui Adrian Enache, recunoscut ca un jucător polivalent… Nu se aude nimic însă despre un posibil mijlocaş ofensiv care să-i ia locul Gabrielei Vrânceanu Firea – despre care se vorbeşte că ar fi ajuns pe lista de transferuri. Zvonul ăsta mi se pare totuşi greu de confirmat… Deşi, dacă stai să te gândeşti că Pătrulesei înseşi i s-a reziliat contractul acu’ vreo trei luni… nimic n-ar mai fi de mirare în acest intersezon. Nici măcar s-o vedem pe voluptuoasa Simona la TVR, acolo unde ar ajunge, e drept, la echipa a 2-a, şi Aurelian Temişan, dar de data asta titular, că a lustruit destul banca de rezerve la Olala! De altfel granzii capitalei, cu ProTV – echipă fanion – pregătesc ceva soluţii pe termen scurt, adică pe vară, dar încă nu e nimic sigur.
La bursa pariurilor are cotă bună varianta „Teo se întoarce”, însă deocamdată ea nu confirmă, în schimb declară undeva la marginea terenului, că, după ce ani de zile a jucat vârf, acum şi-ar dori o poziţie mai defensivă…
Cel mai rău îmi pare după Megastar. Andreea Raicu le-a spus clar celor de la Cotidianul că va rămâne la Prima TV, dar că pregăteşte un proiect nou. M-am lins pe bot de „Megastar” tocmai când vroiam să mă lansez – deştept sunt, de frumos nu mai încape vorbă, cu cântatul stau mai prost, dar asta se rezolvă cel mai uşor, din câte văd prin campionatul intern…
Toată lumea aşteaptă însă transferul verii, care s-ar putea să vină la toamnă sau să nu mai vină deloc: tribune întregi au lăsat seminţele deoparte şi, cu lacrimi în ochi, o recheamă de la vestiare pe Andreea Marin! Şi, ştiţi ceva, ce-ar fi să ne mai facă o ultimă surpriză?

Costin Enache

Reclame

0 Responses to “TVransferuri”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

  • 89,625 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: