Dacă doriţi să primiţi actualizări prin email sau RSS vă puteţi abona alăturat printr-un simplu clic.

România Împreună:
radioprogramul de la 10.00 la 13.00!

Moderatori:
Viorela Pănculescu (luni şi miercuri)
Costin Enache (marţi şi joi)
Miruna Zăgănescu (vineri)

Producător:
Anca Şurian-Caproş

Editor: Constanţa Comănici

IT & C: Alexandra Coşlea, Alex Ionescu
Călătoria de joi: Orodel Olaru
Nimic despre fotbal: Ştefan Alexiu
Revista blogurilor: Alexandru Olaru, Claudiu Baciu, Ioana Stătescu
Actualitatea medicală: Marilena Frâncu, Adriana Turea
Punctul pe zi: Carol Mălinescu
Dicţionar dă espresii marfă: Alexandru Olaru

Reclame

127 Responses to “Despre”


 1. 1 Haiducu' septembrie 16, 2008 la 10:55

  Bravo, mai baieti si fete ! In sfarsit ne miscam mai cu talent pe felia de online, si va foarte multumesc pentru ca promovati si blogul OR, unde se gasesc multe lucruri de ascultat-vazut (si mirosit ?)
  Hai ca-i de bine, poate ca si alte emisii o sa intre mai puternic pe online, si uite-asa devine radiou’ mai vizibil.
  No, noroc bun !

 2. 2 Costel septembrie 23, 2008 la 11:48

  Din pacate dl. Costin Enache ar fi mai potrivit ca prezentator sau crainic la o emisiune muzicala pentru tineret decit la aceasta emisiune interactiva care si-a cam pierdut din ceea ce a avut bun si interesant….Cit despre noul titlu al emisiunii, nu inteleg ,chiar daca ati pus vitgula, cum un subsatantiv poate fi determinat de un adverb? Romania Actualitati, Romania ,impreuna, Romania… nu stiu mai cum ….. atitea Romanii pe postul dvs de radio….pe care se vorbeste,insa, foarte mult americaneste si se cinta englezeste…. E bine si asa ca la altii e si mai rau, isn`t it!?

 3. 3 Eugen septembrie 30, 2008 la 19:13

  Pentru Viorela P : totul e OK. Totusi am o singura observatie: in limba lui Shakespeare Messenger se pronunta MESSENGER (nu messinger). Pentru cei neinitiati e indiferent insa pentru cei „in curs de” este „inducere in oroare” iar pentru cei cu ureche muzicala este deadreptul suparator.
  Multumesc

 4. 4 Andrei octombrie 4, 2008 la 12:20

  Ca proaspat comentator, dar mai vechi vizitator, va felicit, atit pentru Blogul România Împreună, cit si pentru Blogurile Matinalului si Obiectiv România.
  Echilibru, diversitate, dinamism, umor.

  Succes !

 5. 5 Andrei octombrie 4, 2008 la 12:45

  Pentru Eugen:
  In limba lui Bill Gates, Paul Allen, Peter Norton, Steve Jobs, Larry Ellison se pronunta, intr-adevar „MESSENGER”.
  In limba lui Shakespeare, profesore Higgins, se pronunta \ˈme-sən-jər\ . Transcrierea in alfabetul fonetic e din dictionarul Merriam-Webster.
  Cu placere

 6. 6 Andrei octombrie 4, 2008 la 15:21

  Poate va anticipez intentiile.
  Echipele de la România Împreună si Obiectiv România ar trebui sa aiba acelasi statut cu cea de la Matinal. O prezentare a membrilor, insotita de fotografii (in afara cazului in care cineva seamana cu Johnny Handsome).

 7. 7 romaniaimpreuna octombrie 5, 2008 la 09:40

  @Andrei:
  Mulţumim de sugestie! Dar ne-am înţeles cu cei de la Matinal de la început doar asupra unui format asemănător al blogului, în sensul că folosim aceeaşi temă. Ei pun accent pe echipă, noi pe conţinut. Fiecare cu ce-l doare. Şi ca să ne mândrim, cu riscul de-a fi un pic maliţioşi: noi ne-am mobilizat primii pe internet. Mă rog, nu chiar primii, pentru că ne-au luat-o mult înainte cei de la Obiectiv România şi Reporter Special. S-ar putea însă ca şi ei să apară cu o imagine nouă. Ştiţi cum e: idei avem, cu timpul stăm ceva mai prost…

 8. 8 Nicu octombrie 6, 2008 la 11:59

  Romania Impreuna … la bine si la rau, un ideal spre care trebuie angrenata intreaga natie.
  Nu aveti concurenti !? Va doressc succes!

 9. 9 Andrei octombrie 7, 2008 la 09:01

  Pentru Nicku:
  Postarea pe un astfel de blog presupune un minim respect pentru realizatori, cititori, logica si limba romana. Stilul mussca si fugi, lipsit de idei si argumente il discrediteaza in primul rind pe autor.
  Din „noi ne-am mobilizat primii pe internet” nu se poate intelege decit avansul celor de la România Împreună fata de cei de la Matinal. E tendentios si absurd sa se interpreteze ca o ignorare megalomana a concurentei.
  „Un ideal [pentru atingerea caruia] trebuie angrenata intreaga natie” poate. „spre care” e o scurtatura mlastinoasa.
  Daca nu exista concurenta, se pot adresa felicitari, nu succes. Flotari logice…
  Dupa bloguri sint eu care va fac pe voi, nu ?
  Succesuri !

 10. 10 Titirca octombrie 11, 2008 la 12:19

  Imi place de mor gaselnita dlui Grigoriu cu haloimisul de sunete dintr-un „promo”,parca asa se spune, cu „De 80 de ani va vorbim serios” ! Serios, mon cher,dar cu anii cei de desantata propaganda ceusisto-comunista cum ramine, dle francezu` ?
  Aduceti pensia!!!!!!
  Imi place ca voi, de la „Romania impreuna” refuzati sa difuzati aceasta „productie” cinica si grotesca. A preopos de „mesengir sau messenger”.De ce este nevoie ca voi, prezentatorii, sa faceti cu noi, ascultatorii, lectii de limba engleza ?Lasati muzica sa curga asa cum este ea americana si proasta dar nu mai ziceti pe englezeste cum se cheama cintecele. Lasati globalizarea culturala sa-si urmeze singura cursul,ca e mare si se descurca…. A propos ,ia intrebati-l dvs. si pt noi pe dl.Grigoriu cum era cind , la Radio Bucuresti , in fiecare zi, de la 12 la13, se transmitea „Vorbeste Moscova- Gavarit Maskva!” ? Ce vremuri……… In rest vorba celorlalti,sa auzim numa` de bine! Pa, va pup!

 11. 11 studiodeschis octombrie 18, 2008 la 10:26

  Sunteti penibili. Un grup de pusti „infatuati” care cred ca ua descoperit „oul”….UNDE ESTE STUDIO DESCHIS???????? O Emisiune care „raspundea” mai multor grupuri tinta de ascultatori. Doina Jalea, e jale…ce ascultam acum????? Sunteti cumva un post comercial si noi va platim taxa radio?????

 12. 12 LINE octombrie 19, 2008 la 13:41

  Ai oricand la dispozitie antena satelor daca nu iti convine…

 13. 13 octavian octombrie 20, 2008 la 21:10

  Cel mai absurd lucru peste care dau aici este sondajul . Dacă omul intră pe blog însemna că e interesat şi o să spună că i place emisiunea doar dacă nu e masochist să intre din răzbunare ca un tânc răsfăţat

 14. 14 romaniaimpreuna octombrie 21, 2008 la 10:34

  @octavian:
  Foarte corect! Noi de fapt pe ţâncii ăia vroiam să-i atragem ca să ne spună ce nu le place. Oricum sondajul urma sa dispară pentru că am vrut să-l ţinem doar patru săptămâni – acum lucram la ceva care îl va înlocui.
  Pe de-altă parte, dacă doar atât e absurd pe tot blogul e de bine, nu?!

 15. 15 octavian octombrie 21, 2008 la 16:37

  evident că e bun dacă se leagă de enache şi grigoriu. Nu am marca înregistrată la gândire

 16. 16 octavian octombrie 22, 2008 la 07:59

  mai copii îmi place la nebunie că iubiţi animalele şi copiii . Peste mii de ani o să avem copii pe telefon şi câini electronici . Animalele vii se vor cumpăra pe sub mână .

 17. 17 octavian octombrie 22, 2008 la 09:12

  fă ţi un bine cel cu cântecele şi învaţă o limba străină . Poţi să afli lucruri noi . Sau tu ştii numai rusă ?pune ţi întrebări poate o să găseşti răspunsul de unul singur .

 18. 18 octavian octombrie 22, 2008 la 17:40

  răspuns târziu :nu e o metodă să întrebaţi tânci ce le place trebuie să i adaptaţi pe ei la cerinţele spiritului . Acum over and out mai las şi pe alţii . Vă pup (rating se atrage nu se cerşeşte nu o spun din răutate . Viorela are mână bună deocamdată)

 19. 19 octavdan octombrie 23, 2008 la 10:32

  interesant început de emisiune la domnul enache : dimineaţa te scoli ,asculţi de un cimitir , după care domn enache îţi pune de o vodcă .fără supărare dar omul asta are nevoie de un minut să ţi strice dimineaţa şi de două legate să te facă să îţi iei viaţa . Succes în continuare eu oricum aştept celelalte zile să ascult . Nu aştept răspuns .emisiunea în rest e foarte bună luni miercuri şi vineri

 20. 20 octavian octombrie 24, 2008 la 08:03

  am vorbit cu tâncîi în lipsa voastră . Ştiţi ce le ar place ? Să combateti, să scoateţi prostia afară de urechi macar două minute pe zi cu lucrurile absurde

 21. 21 studiodeschis octombrie 24, 2008 la 11:20

  Nu inteleg de ce sunteti obraznici si ma trimiteti la antena satelor sa ascult informatii pe care conform legii 41 voi ar trebui sa le difuzati….si pe care le-am ascultat dintotdeauna. Repet: sunteti cumva un post privat? Sunteti atit de infatuati si suficienti incat acest raspuns nu ma mira. Ce ma mira este insa de ce trebuie ca atitia oameni care au asteptari de la postul public, sa va mai plateasca taxa radio?! O noua lege ar fi necesara. Sunt deja blogguri unde se cere in dezbatere publica scoaterea acestei taxe, daca n-o meritati. De fapt, voi stiti ce asteptari au oameni de la voi? Sa nu veniti iar cu sondaje si focus grup…ca mor de ris!!
  Domnule Enache… fiul, realitatea in Romania nu este un pamflet… prost inteles (de dvs). Chiar credeti ca faceti glume bune?????

 22. 22 romaniaimpreuna octombrie 24, 2008 la 12:13

  Îmi pare rău, dar trebuie să vă spunem că habar nu aveţi de legea 4,1 în care NICĂIERI nu este menţionat postul Radio România Actualităţi, ci doar SRR. Care SRR are tot dreptul din lume să-şi segmenteze programele conform rezultatelor unor cercetări de marketing. Că aceste rezultate sunt sau nu pe augustul dvs. plac, asta este deja o altă chestiune. Împreună cu blogosfera aveţi evident la dispoziţie întregul arsenal democratic pentru a schimba regimul taxei radio, iar dacă nu aveţi succes vă puteţi casa aparatul radio şi cere scutirea de taxă. Pe domnul Enache (fiul) îl vom lăsa să vă răspundă personal apropo de viziunea asupra realităţii din România, asta dacă şi când va simţi cheful sau nevoia. Ca administrator de blog, eu personal (Alex Ionescu) nu pot să vă spun decât că sunteţi varză. Nu pentru ce scrieţi, ci pentru că ori vă asumaţi o adresă de email falsă, ori vă folosiţi îndrituit de adresa respectivă şi atunci nu pot decât să vă invit să discutăm personal. Atât.

 23. 23 octavdan octombrie 25, 2008 la 15:29

  toţi ne îndreptăm din momentul naşterii spre destinaţia finală ,domnu enache dar ţinând cont că emisiunile sînt ascultate mai ales de persoane de vârstă a treia de ce trebuie să i ajutăm să ajungă mai repede acolo (sau cei tineri să moară de râs râs). Nu crezi că cei care excelează sînt guvernanţii ?.

 24. 24 octavdan octombrie 25, 2008 la 15:39

  revin cu o idee :poate publicaţi un best seller -destinaţia finală . Nu uitaţi să mi daţi un autograf, că eu v am dat ideea . . .

 25. 25 octavdan=octavian octombrie 26, 2008 la 22:00

  la mulţi ani d nul enache ,d na panculescu

 26. 26 nino octombrie 28, 2008 la 14:42

  Sunteti cei mai buni ! Va pupam dulce si mergeti tot asa copii ,ca faceti treaba buna! Foarte inteligenta noua formula de emisiune ,de la titlul inteligent ales pina la modul spumos si antrenant,tineresc de prezentare.Bravo Vorela si Costin! La multi ani SRR ! Diminerile cu voi sunt o placere ! Kiss-kiss !

 27. 27 nino octombrie 28, 2008 la 15:28

  Chiar ati crezut de ati „aprobat” postarea de mai sus? :-)) paranooooiaaaaaaaa ! va pup!

 28. 28 octavdan octombrie 28, 2008 la 21:12

  logic ar fi fost ca d na panculescu şi d nul enache să stea firesc în fotografie în ordinea prezentării . Altfel nu e logic de loc e numai poetic …

 29. 29 romaniaimpreuna octombrie 28, 2008 la 22:31

  Gata. S-a rezolvat. La cererea cârcotaşilor am întors imaginea. Slavă cerului că există programe de editare de imagine.

 30. 30 octavdan octombrie 28, 2008 la 23:59

  nu sînt carcoţas sînt un om de bine aproape la fel că tătucul… dar cu simţul umorului

 31. 31 octavdan octombrie 30, 2008 la 08:16

  domnu enache ,băiatul de mai sus avea într un fel dreptate .încă nu ai trăit destul şi nu ai destule întâmplări spumoase sau dificile la activ ,la care să iei aminte ,încât să ţi dea dreptul la judecată şi sfat pe postul public .sau poate ai consilieri şi mă înşel .se simte Şoferi ajungem toţi , crede mă

 32. 32 octavian octombrie 31, 2008 la 21:30

  gândesc rareori numai cu cuvintele -einstein

 33. 33 octavian noiembrie 1, 2008 la 15:47

  mă uit cu tristeţe că nimeni nu are suflet toată lumea are profesionalism . Doar publicul se lasă păcălit . Cu excepţia daniela mihai soare care are cel mai liniştit şi mai frumos suflet din radio . Treaba ei de ce . V o spune un amator pasionat de psihologie

 34. 34 octavian noiembrie 1, 2008 la 17:27

  mă întorc cu finalul . Adevărul sincer este că nu aş face la ora actuală războiul ascultând la casti radio românia . Unde nu este pasiune nu este nimic sau dacă suflet nu este nimic nu este

 35. 35 palconi valentin noiembrie 1, 2008 la 21:39

  ma bucur ca radio romania are blog

 36. 36 octavian noiembrie 2, 2008 la 13:28

  mă uit la top 80 şi văd cu plăcere că în afară de puţini români ciudaţi restul au nevoie de iubire pe fata sau în taină . Un prizonier normal psihic iubeşte şi un şoarece . Să nu uitaţi

 37. 37 octavian noiembrie 2, 2008 la 15:10

  o să vă explic fenomenul manelelor pe care nu pot să le sufăr ca şi voi . Adevărul e că manelele sînt sincere . Cu cât îi veţi iubi mai mult pe oameni şi vor simţi sinceritatea cu atât manelele vor dispărea mai repede

 38. 38 octavian noiembrie 2, 2008 la 23:29

  de abia atunci sondajul o să crească din nou …..

 39. 39 silviu noiembrie 5, 2008 la 09:13

  s ar părea că îi ştergeţi mesajele lui octavian . Halal democraţie !

 40. 40 octavian noiembrie 5, 2008 la 12:49

  Domnule dacă nu v-a pierit demnitatea publicaţi şi asta . Într-adevăr mi s-au şters 4 comentarii. Iar modul în care trimit mesaje e prin telefon.

 41. 41 Narcisistul noiembrie 5, 2008 la 15:41

  Adminule, eu i-as cenzura cu totul p-astia care se cred mari filozofi si care infiereaza cu manie proletara orice atentat la adresa egoului lor :) Nici macar n-a bagat de seama ca l-ai prins cu mata in sac :)) Ai fost mult prea subtil; baga aici un comentariu sa inteleaga ! Octave, frate, nu te pune nimeni sa dai mesaje. Mai citeste si tu ce scrie pe paginile astea (inclusiv textele cu rosu), nu numai ce postezi tu.

 42. 42 octavian noiembrie 5, 2008 la 18:33

  dacă ai fi fost băiat deştept ai fi ştiut că telefoanele au acelaşi IP. Dar mi s a trunchiat mesajul şi nici ăsta nu ştiu dacă o să apară

 43. 43 octavian noiembrie 5, 2008 la 19:40

  mesaj cause admin . Mulţumesc domnule admin . promit că nu mai scriu . Am ostenit şi am spus mesajul

 44. 44 Jana noiembrie 20, 2008 la 12:07

  … dle Costin esti cel mai… The strongest from the parking ! ….. foarte cule criticile la blogurile vedetelor nationale si internationale… presarate cu ironii nesubtile , directe ca sa inteleaga pe direct i tot romanul ascultator de radio national….nestiutor de multa carte si limbi din cele straine…… Ce mai, esti mare si mai ales tare cind le spui mata dintoata vocea ca sa se auda cit mai bine….. In rest numai de bine si asteptam ziua de maine cu dra. Viorela ca e mai calma parca ! va pup….

 45. 45 octavdan noiembrie 25, 2008 la 11:40

  cu muzica pe care o daţi nu cuceriţi pe nimeni domn enache . Riscati să ajungeţi un alt grigoriu . Lumea s a săturat de somităţi adulate doar de ele care aruncă cu bomboane . Numai bine

 46. 46 octavdan noiembrie 25, 2008 la 13:20

  domn enache riscati să ajungeţi ca grigoriu . Lumea s a săturat de personalităţi adulate doar de ele, salutate de pietari, care aruncă cu bomboane în ascultători.

 47. 47 nino decembrie 5, 2008 la 17:55

  E jale de la doina Jalea…… poate dupa ce se pune noul guvern veti avea un alt sef care a mai ascultat la viata lui si alte posturi nationale….pina atunci va pup !

 48. 48 mache decembrie 5, 2008 la 18:15

  ia sa mai scriu un comentariu de bine ca poate trece de cenzura! SUNTETI CEI MAI BUNI!

 49. 49 octavdan decembrie 7, 2008 la 09:21

  trebuie să v o spun p’asta : două lucruri sînt infinite -universul şi prostia umană . Dar pentru univers nu bag mâna în foc . -einstein

 50. 50 octavdan decembrie 7, 2008 la 10:59

  de ce am simţit nevoia să vă amintesc de einstein. Iată america . Un biet angajat ucis în furia de a lua lucruri ieftine de crăciun . Un om cu copii . într un un magazin unde angajat fiind a fost onorat de o uşa călcată în picioare de proşti . Nici nilul nu poate să le şteargă ruşinea . Aţi scăpat subiectul . . Cine sinteti voi atunci oameni buni …?

 51. 51 octavdan decembrie 7, 2008 la 13:45

  impresia mea sinceră şi ultima înainte să mă mut de unul singur pe radio cultural este că publicul vostru ţintă îl reprezintă fecioarele depresive şi şmecherii bahici . Aş dori să postati acest mesaj dat fiind că e ultimul

 52. 52 octavdan decembrie 7, 2008 la 14:34

  faptul că nu îmi afişări mesajul domnule admin vă pune într0o lumină foarte proastă0dovle admin . Ascult chiar acum ‘aş vrea să te maturizezi ‘la radio . Doamna panculescu punea ‘ploaia care vă veni ‘a lui colibri . La ce folos dacă vă plătim taxele ca să nuapar pe un amărât de blog din motive politice sau de sondaj ?aduceţi vă aminte de paraziţii care spuneau ‘jos cenzura’ . Chiar aşa s a umflat de tare gogoaşa că nu vă mai pot sfătui ?ce folos ploaia care va veni ‘. Nu ştiţi nici acum că panta rei ?

 53. 53 octavdan decembrie 7, 2008 la 14:54

  da. Sinteti cei mai tari . Poate trec de cenzura . Einstein a reuşit . Dar nu toţi ne ridicăm la nivelul lui conversationAL . E doar un monolog

 54. 54 octavdan decembrie 9, 2008 la 13:36

  hai să vă explic cum sub treacă cu sondajul doamnelor şi domnilorde la un om a cărui activitate este studiul în profunzime. De a lungul vremii se formase un fel de juriu care0aprecia o emisiune bună şi o sancţiona pe cea proastă .aveaţi un etalon relativ eficient . Interzicand votul pentru a două oară nu aţi făcut decât ca sondajul să devină inutil . Nu arată absolut nimic decât o acumulare în timp până la maxim de la cei nimeriti prin preajma întâmplător . Pe de altă parte pentru că aşa cum ne spun paraziţii în’ fii pregătit’ şi anume nici un om nu e sută la sută corect, un procent îl acordam eu doamnei panculescu a cărei emisiune promite . Dar mă încadram în curent . Acum sondajul a devenit absolut inutil puteţi să îl scoateţi . El era echilibrat de comentariile mele trecute că tot sînt în zodia balanţei şi funcţiona .eu sînt pregătit . Dar voi ? Îl postati ?

 55. 55 octavdan decembrie 9, 2008 la 16:27

  la cum vă cunosc de bine acum, mă aşteptam din plin să nu îl postati . Vă aduc aminte că pasiunea mea e psihologia şi cunosc fiecare gest0al oamenilor mărunţi . Acum mă întorc pe cultural şi sînt bucuros că am de ce să mă amuz

 56. 56 octavdan decembrie 9, 2008 la 17:48

  hai să vă explic cum e cu sondajul explicat de un om a cărui meserie e studiul în profunzime . S a format un fel de juriu al publicului care amenda emisiunile proaste şi le premia pe cele bune . De când e interzis să mai votezi o dată, sondajul a devenit inutil şi puteţi să îl ştergeti . O să crească în timp la maxim şi o să vă gadile orgoliul . Cum spuneau paraziţii în ‘fii pregatit’ nu există oameni sută la sută corecţi aşa că un procent îl acordam eu doamnei panculescu a cărei emisiune promite .dar mă încadram în curent

 57. 57 octavdan decembrie 9, 2008 la 20:30

  sinteti nişte adevăraţi semizei .aveţi cea mai grea muncă posibilă şi ne bucură că putem să vă transmitem gândurile noastre cu ajutorul sms urilor. Asta ne face să simţim că existăm şi sîntem şi noi băgaţi în seamă

 58. 58 octavdan decembrie 9, 2008 la 21:11

  cel mai fericit am fost în ziua în care am trimis primul meu sms la radio să îmi împărtăşesc gândurile şi am fost ascultat . De aceea vă iubesc foarte mult şi vă mulţumesc că existaţi pentru noi

 59. 59 octavdan decembrie 9, 2008 la 21:32

  felicitări ,domnule enache . În emisiunea de astăzi aţi depăşit o pentru prima oară pe doamna panculescu . Tot aşa!

 60. 60 octavdan decembrie 9, 2008 la 22:04

  domnul enache în emisiunea de azi aţi fost cel mai tare din redacţie. Mult e succese la fel

 61. 61 octavdan decembrie 9, 2008 la 22:17

  domnule admin ,nebunatic mic ,ai o problemă cu doamna panculescu ,de aia nu mă laşi să îl admir pe domnul enache !

 62. 62 octavdan decembrie 9, 2008 la 22:50

  lasă ,nu trebuie să mi răspunzi că o întreb pe ea mâine

 63. 63 octavdan decembrie 11, 2008 la 10:45

  ce vă face cu adevărat deosebit domnu enache este că ştiţi să fiti un camarad de front bun spre deosebire de alte persoane care obişnuiesc să ascundă sub preş . Felicitări

 64. 64 octavdan decembrie 11, 2008 la 11:55

  domnu enache am vrut sincer să ţi spun o vorba bună dar nu mă lasă

 65. 65 octavdan decembrie 11, 2008 la 12:55

  de ce front? Sau de ce preş ? Păi ‘o lupta i viaţa , deci te lupta cu dragoste de ea ,cu dor ‘ altfel împreună rămâneţi doar voi

 66. 66 octavdan decembrie 11, 2008 la 14:49

  da .diagnostic ?românia împreună e un mit . O altă fantosă .

 67. 67 octavdan=octavian decembrie 11, 2008 la 21:45

  sărbători fericite !

 68. 68 mita decembrie 16, 2008 la 18:48

  dle enache e bine ca nu mai tipati la scultatori si va rugam nu mai dati ora exacta din cinci in cinci minute ! nu aveti ce spune sau nu va lasa cucu n pace ? continuati cu lectiile de limba engleza si americana in rest ca atmosfera e destul de bine cum sunati…va scult cind mai trec prin bucatarie sa mestec in mancare…

 69. 69 mita decembrie 16, 2008 la 18:50

  happy craciun va wish you si e timpul sa bagati si ceva muzica de sezon care se cheama carrols parca

 70. 70 coculeana decembrie 19, 2008 la 18:12

  dle enache da ce are dom`le octavian asta cu dumneata? nu cumva s`o indragostit di vedeta din matale ?

 71. 71 octavdan decembrie 21, 2008 la 02:31

  domnu enache dacă ştiam că sînt atâtea gospodine care bântuie pe net nu ţi mai făceam răul de a te lăuda. Am atras mânia în post . Cum e mai rău

 72. 72 octavian decembrie 23, 2008 la 21:56

  dragii moşului pentru că poate emigrez şi nu mai apuc să vă spun am lăsat la urmă ceva important . Poate aţi remarcat că pe primele locuri în clasamente sînt cântece deprimante despre despărţiri şi sinucideri . Asta pentru că poporul român e depresiv . Colindele de jale cântate de vedetele cu staif din românia au la baza lor umila urare a celor săraci care voiau şi ei o pomană de sărbători . La celelalte popoare bucuria a rămas vie . Sper de aceea că la anul să fiti mai optimişti şi mai îndrăzneţi . La mulţi ani

 73. 73 vasile stefan decembrie 24, 2008 la 14:27

  D-ra viorela Panculescu cadva in urma a-ti comentat la studio deschis si a-ti recomandat pe un domn care a brevetat in ELVETIA un tratament cu produs APICOL (miere) in tratarea cancerului ……… cu multumiri , si va rog daca nu cer prea mult un contact cu acel DOMN ……

 74. 74 octavdan decembrie 30, 2008 la 05:52

  ajutaţi de boulevard of broken hearts al lui smokies pus a cincea oară de doamna panculescu cu ocazia sărbătorilor nici nu mă miră că mulţi români aleg sărbătorile ca moment al marii treceri. S ar părea că nu m am înşelat totuşiîn aprecieri şi cu tot respectul domnul enache a rămas singur în cursa de a ne reprezenta viitorul . Asta probabil şi pentru că îi place mai mult omul şi mai puţîn competiţia sondajelor de audienţă

 75. 75 octavian ianuarie 2, 2009 la 11:42

  la mulţi ani oameni buni

 76. 76 octavian ianuarie 2, 2009 la 14:44

  dragii mei pentru că vreau şi eu să afle cititorii mei blog meu vă urez la mulţi ani şi afişaţi şi asta . Vă mulţumesc

 77. 77 carmen cristea ianuarie 5, 2009 la 16:27

  dupa mai bine de 25 de ani…intamplator ….revelion la radio actualitati…sau radio bucuresti….nici nu stiu cum se cheama….doamne! a trecut vremea cand ascultam teatru radiofonic…alergam nebuni printre posturi tv…a fost o muzica excelenta…la radio in noaptea de anul nou…da , la radio. am facut un revelion fara tv….siiiii dupa 25 de ani, l-am auzit si pe fostul meu coleg de serviciu..(doamne, eram operatori calculator) …..cristi teodosiu…prezentand…muzica…la multi ani cristi, si chiar imi pare bine ca te-am auzit….de la tine am invatat acum 25 de ani…ce muzica sa ascult…bravo radio !

 78. 78 octavdan ianuarie 7, 2009 la 12:40

  excelent început de an cu dreptul al emisiunilor şi al domnului carol malinescu fără de care amuzat vă spun că ar fi trebuit să vin după voi . Se simte implicarea socială de care omul are nevoie.Succese

 79. 79 octavdan ianuarie 7, 2009 la 18:01

  haideţi să vă explic cum sta treaba şi cu statistica pentru că studiez blogul vostru .sînt o sută de oameni care intră constant şi care s au constituit şi în juriu pe vremea răposatului sondaj . Numai cinci la sută sînt cititori noi . Deci pentru o cifra mai aproape de realitate ar trebui să împărţiţi actualul rezultat cu 20.

 80. 80 octavdan ianuarie 8, 2009 la 15:19

  astăzi stau la un pahar de filosofie care se poate constitui şi într o lecţie că tot îi plăcea domnului narcisist mai demult . O fi chiar aşa greu să îţi exprimi sentimentele frumoase aşa cum face daniela mihai soare chiar dacă poate nu pune la inima -deşi nu cred -treaba ei . Nu sîntem automate în care băgăm bani să cânte, oameni buni-încercaţi şi să vedeţi sondaje

 81. 81 octavdan ianuarie 11, 2009 la 18:57

  să fiti fericiţi că românii sânt oameni buni . Oameni care îl salvează pe baraba sînt puţini

 82. 82 octavdan ianuarie 11, 2009 la 23:36

  iată dragii mei . Aveţi toată reţeta pentru succes . Mai daţi şi cleopatra stratan că vă tine tot anul şi vă veţi bucura. De mine scăpaţi momentan

 83. 83 octavdan ianuarie 14, 2009 la 16:49

  am remarcat un fapt îngrijorător care m a făcut să revin . Nevroza naţiunii tinde să fie amplificată până la punctul isteric de media care prea insistă pe efectele crizei . Aşa cum numai o mică parte a populaţiei se duce la schi deşi e subiect favorit pe toate canalele aşa şi doar o mică parte va simţi cu adevăra efectul . Prin insistenţă riscati să gripaţi un sistem fragil deja de nenumăratele neîmpliniri,prin panică . Nu oare aşa devenim mai vulnerabili ?

 84. 84 Marcela ianuarie 16, 2009 la 12:11

  Bun venit drei Miruna Zaganescu! Daca ati face un efort sa cititi sau sa vorbti la microfon asa cum va este vorba ar fi super. Intonatia dvstra sacadata, cu sincope, e cam deranjanta.. Succes! Bine ca ne-ati mai salvat, prin aparitia dvs, de strigaturile si panseurile dlui.Costin George Enache. Oricum, buna emisiune !Tot romanul are ce invata de la ea.Putina engleza, putin softwear, etc.

 85. 85 octavdan ianuarie 16, 2009 la 12:43

  chiar că nu mă mai întorc decât să vă spun la mulţi ani . Dar voiam să spun tinerilor care intră că dacă în loc de icoane pe pereţi copiii ar studia psihologia până la majorat lumea ar fi un loc mult mai bun . Evident depinde şi de profesor

 86. 86 octavdan ianuarie 23, 2009 la 12:09

  îmi pare rău dar asta trebuie spus poate se ia aminte -am surprins o pe doamna miruna zaganescu în trei şi aceeaşi ipostaza cosmopolită . Prima când a spus că ascultătorii dansei sânt schiorii. A două când ne a sugerat că toţi cei care pleacă în weekend sînt din bucureşti . A treia când indiferent a spus că broaştele ar trebui să mai trăiască o vreme . Probabil cât îşi rezolva ea problemele . Sînt bucureştean get dar am sentimente pentru provincialii mai bătuţi de soarta şi ar trebui să postati mesajul poate devine mai atentă . Macar de ochii lumii

 87. 87 Marcela ianuarie 29, 2009 la 12:32

  La multi ani mai Costine ! Mai da „tabletele” tale de la 12 fara, sunt de groaza! Ce ne intereseaza pe noi, asacultatori de radio public, ce emisiuni de tv urmaresti tu si trebuie sa ne dai dta, cu forta, toate citatele din toti si toate reshapatii ? Asa vorbesti si cind nu esti in fata microfonului ,afectat, strigat si excitat ? Credeam ca ai invatat ceva de la taticu` matale, de pe programul 3….
  Mai da Orodel Olaru de unde citeste „calatoriile ” lui? Cum e cu legea dreptului de autor ? Sa -i transmiti ca atunci cind face pe crainicul la concertul sinfonic se spune Ian si nu jean Sibelius. Dan Creta altu care la final zice azi „sa aveti un week end ..mishto!” Super tare, bai nene! Sunteti buni, ce mai ! Traiasca Radioul National Romanesc! Vrem sa ni se mareasca taxele radio-tv!

 88. 88 coculeana ianuarie 29, 2009 la 13:49

  La multi ani Costine! Cel mai bun animator din SRR !

 89. 89 Ion Stefan ianuarie 30, 2009 la 12:40

  ….am primit si dau mai departe ! Un dram de adevar s-ar putea sa existe !

  Laptele care se vinde la cutii este reprocesat de pana la 5-6 ori

  Am primit ieri un e-mail pe care m-am gandit ca ar fi bine sa-l postez, sa afle cat mai multa lume:
  Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare?
  Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou… Cand cumperi lapte la cutii, uita-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte ne-reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5 in locul indicat in fotografia din atasament.
  Initial am avut tendinta sa ignor acest mail, dar aseara in Carrefour, cand din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoriatatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6. Si mai mare mi-a fost uimirea cand un lucrator de la raionul de lactate mi-a confirmat ca acele cifre reprezinta numarul de repasteurizari!

  Sa aveti o viata sanatoasa!

 90. 90 octavdan ianuarie 30, 2009 la 19:36

  la mulţi ani domnule enache . Ştiu că aveţi trac uneori ca orice om cu microfon în fata şi de aceea mai ridicaţi tonul . Excelente emisiuni

 91. 91 octavian februarie 4, 2009 la 15:59

  Doamna panculescu a ajuns să deţină secretul celei mai complexe emisiuni , un adevărat mall informaţional presărat cu muzică de bună calitate pe care bag seama după inedit că tot dânsa o supervizează ,totul într o atmosfera de bună dispoziţie . Felicitări .

 92. 92 octavian februarie 9, 2009 la 10:57

  doamnei panculescu îi place foarte mult competiţia . Nu e rău . Dar contează foarte mult sondajul de vreme ce vă ascultăm noi şi numărul creşte ?

 93. 93 Prof.Eng.NicuBARNA@gmail.com februarie 25, 2009 la 13:46

  Dlui Carol Malinescu,

  Ascult cu placere tabletele Dv de foarte multi ani. A trebuit sa va las un raspuns la tableta de astazi 25 februarie 2009, deoarece:
  – intr-adevar am terminat Facultatea de Tehnologia si Chimia Textilelor din Iasi, specializarea Confectii Incaltaminte;
  – sunt in anul I la Informatica la Suceava;
  – da, voi urma si un doctorat;
  – am un cizmar in curte, cu chirie, care se plange ca va trebui sa inchida atelierul.

  Deci, ar fi cam toate sansele sa ma apuc iar de cizmarie.

  Am terminat facultatea in 1991 si m-am angajat la Fabrica de Incaltaminte Militara Bacau. Dupa doua luni, am prins insa un post mai bun – de secretara! – apoi m/am ocupat de import-export.

  In prezent sunt profesor si ma pregatesc pentru doctorat.

 94. 94 octavian februarie 27, 2009 la 22:32

  scriu acest mesaj aici pentru că se cheamă tot radio . Mi pe pare absurd şi nedrept ca un realizator de excepţie ca diana nedelcu să fie întreruptă în emisiunea lumea în clar obscur de o primitivă partida de fotbal . Este un afront adus culturii pe care o promovăm din ce în ce mai greu

 95. 95 octavdan martie 6, 2009 la 01:25

  doamna panculescu a avut într o perioada un obicei extraordinar de a prezenta câte o apariţie editorială bună. O rog mult să revină . Face bine

 96. 96 Marcela aprilie 18, 2009 la 13:29

  Am auzit-o si pe asta in sa! Fostul secretar PCR de la Radio Iasi, Stefan Daraban sa transmita de la Jerusalem venirea luminii sfinte! Saracu` asa s-a mai emotionat ca a confundat blitzurile cu lumina sfanta, plus alte…emotii de comunist pocait…
  Nu aveati alti baieti teologi sa trimiteti acolo ? Of, of , of …….. se baga astia dle, tot in fata !

 97. 97 octavdan aprilie 22, 2009 la 20:25

  un director de întreprindere spunea că atunci când lăcătuşul mecanic doarme în timpul serviciului treburile merg bine . Şi pe bună dreptate . Dar mă gândesc că totuşi publicul care doarme nedrept în timp ce treburile în emisiune merg din ce în ce mai bine ar trebui să aprecieze prin comentarii laudative nu prin absenţa acest lucru . Iată spre exemplu muzica oferită de doamna panculescu ,muzică originală în întregime pentru care se fac eforturi suplimentare de drept de autor . Başca subiectele diverse şi în întregime ‘comestibile’ . Sau muzica la fel de originală a domnului enache . Şi comentariul sau la obiect.excelent.

 98. 98 octavdan aprilie 22, 2009 la 22:12

  îmi pare sau dacă comentariul meu este mai succint decât faptele voastre dar scriu de pe un telefon mobil. Nu pot totuşi să nu subscriu la părerea unui ante comentator că postul e puţin cam prea bigot pentru era noastră cumva de parcă am aparţine unei secte misterioase. Lăsaţi libertate spiritului.

 99. 99 octavian mai 4, 2009 la 18:29

  ascultand intamplator emisiunea romanticii mi am dat seama 2 lipsesc din emisiunea dvs. Cantecele anilor trecuti lenese ,romantice ,care ar face pana si traficul mai fluent.

 100. 100 sorin mai 4, 2009 la 19:01

  Ce s-a intimplat cu emisiunea Dianei Nedelcu?Alo?Cei din conducere?Faceti o mare nedreptate ascultatorilor!eu,unul va spun in fata ca m-ati pierdut de client..s-a mai produs o gafa cu Bogdan Radulescu..realizatorul Periscopului”.Daca o tineti tot asa…o sa uitam de frecventa 105.3….Nu credeam ca emisiunea Dianei Nedelcu va iesi din schema….pacat!

 101. 101 octavian mai 5, 2009 la 06:44

  subscriu. De ce trebuie sa dispara oameni a caror cultura o depaseste pe a celor care ii scot pe tusa numai pentru ca dau dreptul la opinie intregului spectru de nonvalori ?

 102. 102 octavian mai 11, 2009 la 19:58

  trebuie să vă spun că banda de frecvenţă a rra este aşa îngustă că te poţi înţepa în ea . Prind bulgari ruşi francezi arabi antena satelor clar . A dumneavoastră trebuie reglată tot timpul şi trebuie un stabilizător bun. Faceţi ceva.

 103. 103 Marcela mai 21, 2009 la 10:24

  Foarte placut stilul drei Viorela de a vorbi. Natural, cu blindete nu striga in microfon, vorbeste asa cum ii este vorba, romaneasca, frumoasa si cum i-o cunoastem si cind nu este in ‘emisie”. Dl Costin dimpotriva. Crispat, discurs strigat , apasa consoanele si anumite cuvinte,in chip artificial. Poate este de vina „mostenirea” de la taticu. A proposito. Dl Gigi in fiece duminica, de cum deschide gura, cum ne apeleaza cu „dragi prieteni! „. Un tic de acum 20 si ceva de ani de la clubul de pe radio 3.
  In rest, o emisiune usurica, placuta, care ma face sa fiu mai vioaie prin bucatarie si sa dau randament bun.

 104. 104 octavian mai 25, 2009 la 00:33

  tot aud la radio remarca logic în jos , logic în sus …. Vă atrag atenţia că logica nu are nimic de a face cu spiritul . Logica e a calculatoarelor

 105. 105 octavian mai 25, 2009 la 00:37

  şi la fel de obositoare e remarca absolut generalizată ‘ce poftă mi s a făcut ‘când e vorba de mâncare . Oameni buni , lăsaţi impresia că n aţi mai mâncat de mult

 106. 106 sasa iunie 8, 2009 la 09:03

  Cred ca am sa-i raspund domnului Sorin . Ma bucur! In fine cuplului scandalagiu al radioului i s-a pus pumnul in gura! Doar ei si numai ei aveau de comentat mereu, doar lor si numai lor li se incalcau drepturile, oare doar ei munceau ?

 107. 107 romaniaimpreuna iunie 8, 2009 la 09:43

  ????????

 108. 108 octavian iunie 10, 2009 la 13:13

  într adevăr ,am ascultat mai cu atenţie şi trebuie să i dau dreptate doamnei marcela : doamna panculescu se apropie după părerea mea de reprezentaţia perfectă . Nu ştiu cât din starea de spirit e remanenta şi cât tine de spectacol ,dar dacă ascultătorii trec mai uşor prin viaţa cu vocea dansei în urechi ,acesta nu poate fi decât un fapt pozitiv . Eu aş zice după inflexiunile vesele sau triste pe care le are funcţie de subiect ,că se transpune perfect în rol . De aceea îi doresc şi seninătatea post factum . Felicitări .

 109. 109 octavian iunie 17, 2009 la 12:48

  ce elucubraţi savanţii ăştia … Au impresia că dragostea tine de hormoni şi calcă în străchini într o lume alienată … Hormonul respectiv e consecinţa dragostei şi are ca efect mirosul amarui al părului femeii îndrăgostite şi chipul ei fermecător . Altfel te scoli într o dimineaţa şi dacă n ai luat pastila te întrebi: ce caută asta lângă tine. Pilulele sînt bune şi vor fi create pentru un singur scop : voi putea spune -dă o pastilă să mi iubesc patronul

 110. 110 octavian iunie 18, 2009 la 22:16

  mă bucură că la radio la’ semnături celebre’- recomandată de doamna panculescu sînt invitaţi şi cercetători capabili . Distinsul oaspete a ajuns independent de mine (în romanul ceasul )la concluzia că religia vine din egipt şi că mărul păcatului e de fapt pomul cunoaşterii . Numai că biserica se împotriveşte faptului că poporul nu a fost păgân ,ajutată fiind şi de politic . Şi uite aşa ne întoarcem mereu în urmă cu cinci sute de ani …

 111. 111 octavian iunie 28, 2009 la 20:17

  m am uitat întâmplător la televizor în speranţa că voi vedea şi altceva decât fotbal şi m am speriat de ce am lăsat şi ce am găsit . Bucureşteni rotunzi ştersi şi de a dreptul neinteresanţi începând cu prezentatorii şi terminând cu omul de rând . Cum spunea un coleg : femeia trebuie să fie balcâza ceacâră si lălaie. Mă felicit că de la opt dimineaţa la zece seara cât muncesc ascult radioul . Măcar mai râd de familia stoica (ea)…cu râsul ei ca nuca în perete. Trecând peste ,oricum aţi devenit buni.

 112. 112 octavian iulie 1, 2009 la 12:15

  ain ‘t no love in the heart of the city . -white snakes

 113. 113 octavian iulie 18, 2009 la 11:59

  mă gândesc cui lăsăm noi lumea dacă asta e singurul mod plictisitor _amuzant ca o ironie de a descrie lumea al celor de la emisiunea de sâmbătă dimineaţa ,informaţii pe care le poţi obţine de pe net . Cred sincer că s au ostenit degeaba să şi toceaşcă pingelele pe acolo fără să ştie nici măcar să pună prea bine în frază senzaţiile dacă au avut cumva tentaţia asta . Totul salvat de muzică. Felicitări

 114. 114 octavian iulie 30, 2009 la 09:52

  domnul enache dacă nemurirea vi se pare seducătoare fiţi sigur că peste 1874 de ani nu v aţi dori decât moartea din plictiseală . Contează cât de intens trăieşti nu cât de mult . Oamenii mari trăiesc puţin pentru că învaţă repede şi sînt pregătiţi pentru dincolo . Doamna panculescu căreia i s a făcut foame în emisiune nu a învăţat încă . S ar părea că zglobia miruna extratervită v a luat de data asta .

 115. 115 mihai marin august 5, 2009 la 12:15

  Maine 6 August e ziua muntelui Ceahlau. Cred ca merita atemtia dumneavoastra si in plus e si ziua cand e maximul aparitiei fenomenului „Piramida Holografica” Vezi pe net detalii

 116. 116 octavian august 6, 2009 la 14:47

  -una caldă altă rece -emanuel (nici o legătură cu emanuelle), de la ‘ascultă vara ‘mi pe pare un tip pudic fără simţul umorului ,’cu dragoste în gând şi suflet ‘.. Să mă explic . Când a pus întrebarea ‘care sînt cele trei lucruri care îţi fac ziua frumoasă’ am scris’ băutura tutunul şi femeile ‘ca să mai descretesc frunţile în criză -ca ivan turbincă (pe care l a ascuns de el familia)-deoarece prea multe mesaje citite aminteau de dumnezeu . Nu m a citit .colega lui mi pe pare extrem de înzestrată cu spirit spre deosebire . Şi aia caldă :dan creta e cea mai bună descoperire a radioului .de departe .

 117. 117 octavian august 8, 2009 la 12:22

  sensibilă povestirea copacul a gabrielei bobes scrisă în timpul emisiunii.

 118. 118 plescoi decembrie 11, 2009 la 08:17

  http://plescoi.canalblog.com/

  HO,HO.HO!!!!!!
  La multi ani! D. V. Ionescu

 119. 119 mary februarie 23, 2010 la 17:21

  romania actualitati e cel mai bun program de stiri.dar numai pe net auzim ca pe radio nu se prinde la caransebes.pacat…ca orasul e mai tare ca resita.sunteti foarte buni.

 120. 120 Simona iulie 11, 2010 la 19:56

  Pentru mine, Romania Actualitati inseamna Viorela si Viorela inseamna Romania Actualitati. Emisiunile sunt realizate cu profesionalism. Felicitari pentru program si fi competitiva. Din cate te cunosc stiu ca poti fi in frunte. SUCCES!

 121. 121 Alexandra Danyela decembrie 1, 2010 la 10:38

  Imi iuibesc tara natala..:X

 122. 122 Dumitru Cosmin decembrie 6, 2010 la 22:20

  criza…. recul calitativ pe toate planurile …subtire , daca acceptati aceat jargon social contemporan….
  chiar lipsa de opinii si stire libera daca intelegeti ce-i aia…
  parca as asculta ( de cativa ani , radio israel …(cu i mic…., subsidiar oricum!)
  cu speranta ca vom putea asculta un radio national , primiti asteptarea unui (nu singur!!!!) ascultator consecvent, critic , realist si care inca spera!!!!

 123. 123 oana ianuarie 12, 2011 la 18:47

  Azi a fost o zi frumoasa! Am stat si am citit toate comentariile postate de dumneavoastra. Destul de multe idei interesante care m-au amuzat, m-au bunedispus si m-au pus pe ganduri Si eu ascult cu mare drag radio, am facut chiar si o facultate de profil ca sa aflu mai multe(fara prea mare succes), iar acum incerc sa invat de la voi…realizatorii de matinaluri Radio Romania. Imi place, imi place Viorela Panculescu, Dan Creta, Ioana Brusten si mai sunt cateva nume. Fiecare are stilul lui….ce nu-mi place?…revin cu idei bine conturate!

 124. 124 Christian Jones z decembrie 26, 2011 la 04:56

  Am avut in comuna muncitori siderurgisti care, dupa orele 15,oo nu serveau balconul sau crisma, aveau terenuri si le munceau 30 arii de gradina in dec 1989 s a aflat ca aveu 5 6 sute de mii la CEC.

 125. 125 POSTELNICU octombrie 21, 2016 la 21:01

  Stimată doamnă Şurian, într-o seară cred că aţi spus „foarte corect”, nu sunt sigur, pentru că vorbiţi repede. Acest adjectiv (adverb) nu are grade de comparaţie, ca şi opusul lui. Cu respect!

 126. 126 Un ascultător sincer și fidel. ianuarie 29, 2019 la 21:03

  RESPECT pt producător și întreaga ECHIPĂ ! Îmi lipsește o virgulă dar mesajul , sentimentul este același .


 1. 1 Am un fan la Radio România Actualităţi :) « Nandos Trackback pe ianuarie 26, 2009 la 02:16

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

 • 90.041 vizitatori
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: