Blogul România Împreună este un proiect voluntar al echipei de jurnalişti implicată în realizarea programului omonim difuzat la Radio România Actualităţi şi conţine materiale prezentate pe post sau transcrierea acestora. Toate drepturile sunt rezervate Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) şi postului Radio România Actualităţi (RRA). Reproducerea şi/sau redifuzarea acestor materiale nu se poate face decât cu permisiunea SRR şi RRA. Articolele semnate personal de jurnalişti, marcate cu abrevierea OP şi încadrate în rubrica „Isteria blogală” reprezintă exclusiv opiniile personale ale celor care semnează şi nu implică sub nicio formă SRR sau RRA.


Pe acest blog publicăm EXCLUSIV comentarii referitoare la conţinutul şi/sau forma de prezentare a programului România Împreună, nu şi pe cele care conţin critici sau laude la adresa altor programe sau emisiuni din cadrul ofertei SRR. Pentru această operaţiune există adresa generală de email actualitati@srr.ro sau blogurile şi paginile dedicate. De asemenea nu vom permite atacuri personale, comentarii agresive sau invective. În altă ordine de idei, nu publicăm solicitări de sprijin în domeniul social, deoarece ele conţin informaţii cu caracter personal. Vă mulţumim pentru înţelegere.

13 Responses to “Reguli”


 1. 1 ana februarie 14, 2009 la 16:49

  e pentru prima data cind scriu nu stiu daca e bine aici,dar tin sa va multumesc ca existati,fara postul radio actualitati nu as putea trai,am 60 ani si va ascult tot timpul santeti cei mai buni si va doresc sa traiti,nu 1000 de ani cum va transmis cineva in direct,eu va spun o vesnicie.

 2. 2 ana februarie 14, 2009 la 16:51

  am uitat de valentine’s day,va doresc multa dragoste si iubire sa aveti

 3. 3 mihaela iunie 1, 2009 la 13:20

  Ca ascultator de RRA as propune celor care conduc aceasta societate sa aiba mandria morala si sa nu mai incurajeze pomana prin aruncarea in joc a unor obiecte neansemnate ca premii,sau a unor weckend-uri pe nu mai stiu eu pe unde.Pomana din Romania trebuie sa dispara.Nicaieri in lume nu se da nimic de gratis.Terminati odata cu tiganeala asta politica!Este de prost gust sa asculti cum indivizi amatori de chilipiruri formeaza numarul cand se anunta „consurs”si cand trebuie sa raspunda sunt aerieni.Dar se arunca la telefon pentru ca este de gratis.Gandirea de cersetor trebuie sa dispara din Romania.Comercialul asta de ptost gust este specific celor nepregatiti profseional.Nu regret regimul comunist dar cu toata cenzura de atunci au fost oameni de radio cara au facut audiente si fora sa ademeneasca ascultatorii cu pomeni.

 4. 4 octavian iunie 1, 2009 la 14:31

  toate posturile procedează la fel . Şi nu uitaţi că în ţările ‘civilizate ‘sînt rari oamenii care nu au nici măcar ce să pună pe masă . Nu e polemică este cunoaşterea faptelor mai bine.

 5. 5 octavian iunie 4, 2009 la 06:44

  răspuns la subiectul doamnei panculescu : cele mai multe femei sînt nefericite ,pentru că nu au ales dragostea . S cu măritat cu baniii sau meseria şi nu şi au ales bine jumătatea. Bărbaţii spre deosebire sînt mai indiferenţi pe cine au lângă ei, dacă persoană arată bine ,deşi ca în domeniul bucătăriei ,un procent depăşesc în sentimente femeia şi sînt mai stabili-cu stimă

 6. 6 octavian iunie 4, 2009 la 07:45

  în final bătrânele îşi iau o pisica sau un câine . Aşa că aveţi grijă la perechea dumneavoastră că apare rar

 7. 7 octavian iunie 4, 2009 la 07:55

  în final bătrânele îşi iau o pisica sau un câine . Aşa că daţi atenţie perechii dus că apare rar

 8. 8 octavian iunie 6, 2009 la 02:15

  şi ca să pun definitiv punct ,pentru că oricum nu sînteţi de acord , cele mai multe cazuri rezolvate le au avut casanova şi rasputin care cu folosit tocmai … Dragostea . dar aşa e când freud transformă totul într o dogmă . Puricele ,când îi tai picioarele ,nu mai aude comandă ‘sări’-spune savantul

 9. 9 octavian iunie 7, 2009 la 12:38

  aşa ajung femeile să suspine la filmele lacrimogene ,cu perechea pe care nu o prind de mâna lângă ele pe scaun -aşa se citesc în metrou şi tramvai cărţi de dragoste . Aşa ajunge pe primul loc în topuri dragostea . Pentru că femeia are nevoie de un erou pe care nu l regăseşte în chelia de langă ea . Aşa că frustrată ajută economia de piaţa cumpărandu şi încă un mantou -şi aproape obligatoriu visează la un amant -cum ar fi oare dacă?

 10. 10 ioan-Oradea iunie 24, 2009 la 10:51

  In urma cu 10 minute l-am ascultat la ” Romania impreuna ” pe Octavian Vintila care afirma ca la izvorani s-a dat in folosinta rima piscina olompica din tara !? !?
  Domnule mare reporter de Bucuresti, la Oradea exista de 2 ani o excelenta piscina olimpica, intreaba pentru documentare federatia de polo !
  Sunt socat cate informatii superficial documentate se pot da pe post !

 11. 11 Mircea Enescu decembrie 28, 2009 la 11:51

  Am scris o data si inca o data(nu pot sa ma concentrez ,ascult acum aberatiile unui om care nu a avut nimic de aface cu viata reala a Romanilor si vorbeste doar prostii) da’ acum e bine e doar o melodie disco de acum 40 de ani care nu ma deranjeaza. NU VREAU DECAT SA VA UREZ TUTUROR ” LA MULTI ANI ” de aici de la capatul lumii de la tarmul Marii Galbene din acest minunat si tot odata infernal oras Shanghai! As vrea sa intru in legatura directa cu voi dar sevpare ca asta sevva intampla o data cu teleportatea recipientului dintrun laborator in altul! La multi ani! Atati cat or sa mai fie!
  Mircea

 12. 12 Tudor Ionescu mai 12, 2010 la 10:31

  Domnule Dan Creta,
  Felicitari !!! Whitesnake – Here I Go Again !!! asta da muzica !
  Domnul Paul Grigoriu este un mare om de radio. Mi s-a parut insa adesea ca ii lipseste o absolut necesara atitudine critica in materie politica-sociala-economica, in special fata de guvernanti, iar in materie de muzica, in pofida eforturilor sale laudabile, pare a fi lipsit de gust si discernamant.
  Acum pot spune ca il depsasiti pe D-l Paul, nu numai prin atitudinea critica, ci si prin promovarea muzicii adevarate. Keep the good work !!!
  Daca va intalnesc la AC/DC sau Aerosmith, as dosi sa va salut si sa va multumesc personal.
  Tudor, 63 ani, bunic, pensionar, radio fan si rocker.

 13. 13 un repatriat aprilie 12, 2012 la 10:55

  In urma informatiilor de la RRA am ajuns pe Romania impreuna, dar nu vad niciun comentariu despre subiectul: „de ce iti place Romania?” Unde pot sa ma alatur si eu comentariilor celorlalti cu privire la acest subiect?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
Abonaţi-vă:

Dicţionar dă espresii marfă

Expresiile gen „dă şi mie cheile după masă” sau „păpuşe, împrumută şi mie o sacoşe” au evoluat în timp într-un dialect de cartier, eminamente urban şi în special regăţean. Alex Olaru adună consecvent mostre şi râde de ele aici

Susţinem:

RSS Porţia de matinal

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

 • 90.174 vizitatori

%d blogeri au apreciat: